Спиваковский: Шапаренко и Мудрик по-пацански поговорили за номер, не имею в виду, что они дрались

4 weeks ago 9
ARTICLE AD BOX

Український журналіст, коментатор та співведучий "ТаТоТаке" Михайло Співаковський поділився своєю інформацією про конфлікт між Михайлом Мудриком та Миколою Шапаренком через ігровий номер у збірній України.

"Давайте згадаємо одну річ. Що ми побачили перед матчем проти Албанії, коли стало відомо, що Михайло не зможе грати через пошкодження?

Побачили мікроролик, його бачили певними каналами в ютубі, що береться "десяточка" і набивається там "Шапаренко". Я думаю, що для Мудрика це теж було неприємно. Я його зараз не виправдовую, я говорю про специфіку менталітету людини.

І з того, що мені сказали, скажімо так, вже інші люди – справді між цими двома матчами була розмова між Мудриком та Шапаренком. Вони по-пацанськи поговорили - я не маю на увазі, що вони билися.

Мудрик підійшов до Шапаренка, сказавши, що хотів би повернути цей номер. Я не знаю, якою була відповідь, що вони там розмовляли, але у результаті Мудрик вийшов під 20-м, Шапаренко залишив собі 10-й номер.

  • Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

Щодо ролі Андрія Ярмоленка. Я ні від кого не чув, що вони прямо з Мудриком розмовляли на цю тему. Можливо, Ярмоленко поговорив чи з ним порадився Шапаренко.

Але факт залишається фактом: Мудрик не отримав "десятки", Шапаренко з нею залишився. Якогось суперконфлікту, бійки, ситуації, коли збирається весь тренерський склад, і Соломон Андрій Ярмоленко – такого не було”, – сказав Співаковський.

Read Entire Article