Шищенко: Будем стараться играть так, чтобы зрители видели игру Оболони и говорили, что это действительно команда

2 weeks ago 5
ARTICLE AD BOX

Новий головний тренер "Оболоні" Сергій Шищенко розповів про те, якою в майбутньому він бачить гру своєї команди.

- Сьогодні ви вже разом провели перше тренування з командою тут, на "Оболонь Арені".

- Усе пройшло дуже добре, чудова атмосфера, тренування було дуже інтенсивним. Думаю, що хлопцям сподобалося, тому що вони вийшли втомленими, але з посмішками і в гарному настрої.

- Яку тактичну схему плануєте використовувати в "Оболоні"?

- Схема не так важлива в матчі, тому що її можна підлаштовувати під суперника і змінювати, але важливі дії на полі. У "Поліссі" ми завжди грали з чотирма захисниками, але коли грали з трьома - це був вимушений захід через брак захисників. В "Оболоні" ми також будемо адаптуватися під суперника, якщо це буде потрібно.

- Який стиль футболу вам подобається?

- Стиль футболу може бути різним, адже суперники різні. Ми можемо готувати певні тактичні принципи, але вони можуть не спрацювати, тому потрібно бути готовими до змін під час гри.

Сподіваюся, у нас буде свій стиль, але в нас мало часу, і потрібно швидко працювати з гравцями, щоб вони зрозуміли мої ідеї. Ігри покажуть, який у нас буде стиль, але ми будемо намагатися грати так, щоб це подобалося вболівальникам і президенту клубу, щоб глядачі бачили гру "Оболоні" та говорили, що це дійсно команда.

У нас багато викликів попереду. Я бачив ігри "Оболоні", є хороші моменти, які ми будемо розвивати. Однак є речі, які потрібно буде доопрацювати на тренуваннях.

- Судячи з минулих інтерв'ю, ви - максималіст. Які цілі ставите на цей сезон?

- Для себе я ставлю великі цілі й сказав гравцям, що в кожного є своя мета, до якої ми маємо прагнути. Ми будемо рухатися до цих цілей і досягати їх.

Read Entire Article