Шахтер - Оболонь. Анонс и прогноз матча УПЛ на 23.09.2024

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Завершення 7-го туру чемпіонату України ознаменується очним поєдинком "гірників" та "пивоварів". Зокрема, у Львові донецький "Шахтар" Маріно Пушича буде приймати київську "Оболонь" під керівництвом нового коуча в особі Сергія Шищенка.

  • Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

7-й тур УПЛ сезону 2024/25

Понеділок, 23-е вересня

Львів, "Арена Львів"

Арбітр: Блавацький Роман

Шахтар "Шахтар" 18:00 "Оболонь" Оболонь

Текстова онлайн-трансляція матчу – матч-центр UA-Футбол >>> | відеотрансляція: УПЛ ТБ

Шахтар "Шахтар": останні новини

Матч проти аутсайдера - чудова нагода для чинного чемпіона пощупати м'яч, відвести душу та покуражитися після важкого виїзду в Болонью. Все ж Ліга чемпіонів та рідна УПЛ, особливо коли ми говоримо про поєдинки за командами з нижньої частини турнірної таблиці - занадто різні матерії.

Хоча і в регулярному чемпіонаті у "Шахтаря" все не так очевидно. Стартували у цій кампанії підопічні Маріно Пушича не занадто впевнено. Були досить спокійні гостьові перемоги над полтавською "Ворсклою" (5:0) та над дебютантом елітного дивізіону - "Лівим Берегом" Віталія Первака (1:0). Але і водночас траплялися відверті провали, як це були проти житомирського "Полісся" та "Олександрії". При чому і у матчі проти "вовків", і у зустрічі з "містянами", донеччани привозили проблеми самі собі.

Однак, як показав поєдинок останнього туру проти львівських "Карпат" Владислава Лупашка - на поприщі УПЛ це все-таки той самий старий добрив "Шахтар". Футболісти боснійського спеціаліста все ще без проблем можуть розкрити оборону будь якої української команди. Є лише, ну як є, залишилися - проблеми з концентрацією в обороні, які перекочували з минулого сезону.

Але "Оболонь" - це навіть не "Карпати". "Пивовари" наразі є абсолютним аутсайдером і не повинні ні за яких обставин створювати невирішувані задачі для "гірників". Все залежить від самих гравців "Шахтаря", точніше від їх настрою та мотивації. Це і розуміє сам коуч донецького клубу.

"Найважливіше зараз – зробити висновки. Ця перемога допоможе команді з точки зору ментальної підготовки і для нашої впевненості. Наша наступна гра – в Лізі чемпіонів. Це найвищий рівень змагань, там не буває простих ігор", - розповів Маріно Пушич після розгромної перемоги над "Карпатами".

Орієнтовний склад "Шахтар": Різник, Педро Енріке, Матвієнко, Бондар, Тобіас, Марлон Гомес, Криськів, Степаненко, Егіналду, Траоре, Зубков.

Оболонь "Оболонь": останні новини

Глобально у "Оболоні" все надзвичайно сумно. В локальному сенсі - наче непогано та є певна надія на краще, після першого матчу на чолі клубу Сергія Шищенка.

Під керівництвом свого вже колишнього наставника в особі Валерія Іващенка кияни стартували у цьому сезоні УПЛ з результативною нічиєю з кризовим ковалівським "Колосом" - 2:2. А далі послідувало 4 поразки поспіль: на виїзді від полтавської "Ворскли" Сергія Долганського (0:2) та від житомирського "Полісся" Імада Ашура (0:4), а на своєму полі "пивовари" розгромно поступились для львівського "Руху" Віталія Пономарьова (0:4) та програли луганській "Зорі" (0:2) Юрія Коваля. Загальна різниця м'ячів у цих іграх: 0:12. Катастрофа...

За часів екснаставника справи йшли жахливо, а новий спеціаліст ще толком не встиг попрацювати в команді. Тому, щось тут аналізувати максимально складно. Старе не забулось, нове - ще не прийшло.

Втім, світло в кінці тунелю все ж є. У грі не проти кого-небудь Шищенко зумів психологічно накачати своїх нових підопічних та вирвати нічию у матчі з самим лідером української першості - "Олександрією" Руслана Ротаня. "Пивовари" навіть були близькими, щоб забрати перемогу у "містян". Але знову таки, поки, ми побачили все той ж приславутий характер та націленість на боротьбу. Потрібно щось ще конкретне в плані гри, бачення та загальної концепції. Хоча, об'єктивно, навряд чи це нам продемонструє протистояння з "Шахтарем... Всі ми розуміємо сценарій майбутнього поєдинку проти "гірників"...

"Чого чекати від нас у грі проти "Шахтаря"? Ну, я розумію, який суперник буде проти нас грати. Будемо готуватися, проаналізуємо останні матчі "Шахтаря". Будемо готуватися під "Шахтар". Можливо, поміняємо тактичну схему. Що чекати? Будемо чекати хорошого результату. Це дуже важливо для нас. Тим паче, що це "Шахтар". Я вже обігрував "Шахтар", спробуємо ще раз їх обіграти", - поділився думками Сергій Шищенко перед двобоєм з донецькою командою.

Орієнтовний склад "Оболонь": Федорівський, Грисьо, Приймак, Карась, Стасюк, Вітенчук, Мединський, Слободян, Черненко, Суханов, Бичек.


Шахтар"Шахтар" - "Оболонь"Оболонь. Особисті зустрічі

Ніяких сюрпризів. Тотальна перевага "Шахтаря" у цьому аспекті. "Гірники" та "пивовари" провели між собою 5 поєдинків на різних рівнях, і у всіх них неодмінно тріумфувала донецька команда.

Статистика очних поєдинків:

Шахтар - Оболонь. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 23.09.2024 - изображение 15

Шахтар"Шахтар" - "Оболонь"Оболонь. Останні офіційні матчі

Шахтар "Шахтар":

Шахтар - Оболонь. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 23.09.2024 - изображение 19


Оболонь "Оболонь":

Шахтар - Оболонь. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 23.09.2024 - изображение 21


Турнірне становище команд

Як би це не звучало, на даному етапі ми маємо справу із середняком та аутсайдером. Однак, звісно, у "гірників" ще є поєдинки в запасі. Наразі донецький "Шахтар" заніс до свого активу 9 залікових балів, а київська "Оболонь" - лише 2 очки.

Шахтар"Шахтар" - "Оболонь"Оболонь. Ставка і коефіцієнти


Шахтар"Шахтар" - "Оболонь"Оболонь. Прогноз на матч від UA-Футбол

Перемога "Шахтаря" 4:1. Якщо бути відвертими, то "пивоварам" може допомогти лише чудо. Абсолютно всі показники та індикатори говорять на користь чинного чемпіона. Навіть, незважаючи на те, що "гірників" трохи штормить на початку цієї кампанії. Поставимо на те, що підопічні Маріно Пушича відведуть душу після "нулів" в італійській Болоньї та покуражаться з киянами.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу.

Read Entire Article