Шахтер - Карпаты: Где и когда смотреть онлайн LIVE прямую видеотрансляцию матча УПЛ

1 week ago 4
ARTICLE AD BOX

У черговому турі чемпіонату України "Шахтар" Маріно Пушича зустрінеться з "Карпатами" під керівництвом Владислава Лупашка.

Можливо, багатьох це шокує, але на даному етапі сезону чинний чемпіон набрав лише на один заліковий бал більше, ніж "леви". Хоча і в активі "гірників" є матч в запасі. Звичайно, якби не тривоги у Кривому Розі, то донецький колектив міг бути й вище у турнірній таблиці, однак матч з "Кривбасом" не був дограний.

  • Всі найяскравіші події матчу дивіться в режимі Live у Telegram UA-Football

Наразі обидві команди знаходяться у нижній частині таблиці, і обом потрібно очки. А для "Шахтаря" ця зустріч - це взагалі за фактом фінальна репетиція перед стартом Ліги чемпіонів.

Поєдинок 6-го туру УПЛ сезону 2024/2025 "Шахтар" - "Карпати" відбудеться у суботу, 14-го вересня 2024-го року, о 18:00. Зустріч пройде у Львові, на "Арені Львів".

Дивитися футбол можна буде на телеканалі УПЛ ТБ. Він доступний у багатьох провайдерів, на ОТТ-платформах, у кабельних мережах (Setanta Sports, sweet.tv, Omega TV, Воля ТБ, Київстар ТБ, Vodafone TV тощо).

Також відбудеться текстова онлайн трансляція - опис подій на полі в живому часі. Слідкувати за нею можна в матч-центрі UA-Футбол >>>

Read Entire Article