Черноморец - Карпаты. Анонс и прогноз на матч УПЛ на 21.09.2024

3 weeks ago 21
ARTICLE AD BOX

Українська Прем'єр-ліга 2024/25, сьомий тур

21 вересня 2024. Одеса, “Чорноморець”

"Чорноморець” 13:00 "Карпати” Львів

Телетрансляція – Setanta Sports, sweet tv, VodafoneTV, Київстар ТБ, Setanta Sports, youtv, VOLIA

Текстова трансляція – UA-Футбол

“Чорноморцю” і “Карпатам” поки важко даються очки. Три перемоги на двох після шести турів, місця в другій половині таблиці – вболівальники обох команд, пам’ятаючи про славне минуле, хотіли б бачити більшого. Проте реальність є такою, як є.

Новини Чорноморця

Завдяки “Інгульцю”, який продовжує возитися зі своїм стадіоном, одеський клуб проводить другий поспіль матч на своєму полі. Сама гра з “Інгульцем” завершилась мінімальною перемогою завдяки красивому голу вихованця клубу, 18-річного Олександра Пшеничнюка.

  • Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

Тренер “Чорноморця” Олександр Бабич визнав після матчу, що місцями його команді важко давалася гра, зокрема тренеру одеситів не подобалося, як його команда розпоряджалася м’ячем в атаці. Проте в другому таймі “Чорноморець” зумів додати, і забити настільки важливий для себе гол.

У грі з “Інгульцем” через травми не грали Шпорн, Удод та Єрмаков. Останні двоє мали б повернутись до основної групи, повернення Шпорна очікується пізніше. Залишається травмованим Арсич.

Новини Карпат

На відміну від “Чорноморця”, “Карпати” програли в минулому турі УПЛ. Новачку чемпіонату дісталось багато критики за матч з “Шахтарем”. Нібито з гегемоном чемпіонату не треба було грати в авантюрний футбол, ризикувати, намагатись діяти першим номером. В підсумку, план “Карпат” дійсно не спрацював – команда програла 2:5. Однак Лупашко вирішив захистити свої методи.

"Ми це спробували. Наш шлях такий, що ми повинні бути сміливими. Але розуміємо, що якщо не буде агресії, не буде спринтів, то цей пресинг дуже легко будуть долати такі команди, як “Шахтар”. Була б сьогодні проти нас інша команда – їм би важкувато давалося виходити".

"Можливо, хтось буде це засуджувати, можливо, будуть уболівальники і експерти казати, що неможливо й не потрібно це робити. Але ми хочемо змінити розуміння того, що дебютант УПЛ може намагатися грати першим номером проти “Шахтаря”, – зауважив тренер “Карпат”.

Перемога над “Кривбасом” 11 серпня поки лишається для львівського клубу єдиною в сезоні УПЛ.

Статистика команд, цифри та факти

  • П’ять із шести матчів “Чорноморця” в УПЛ завершилися з рахунком 1:0. Двічі "моряки" перемагали з таким рахунком і тричі поступалися.
  • Матчі за участю “Карпат” є чи не найбільш результативними у Прем’єр-Лізі. Загалом вболівальники побачили 19 голів у матчах "левів".
  • Безнічийна серія Чорноморця триває в УПЛ 19 ігор: п’ять перемог та 14 поразок.
  • На своєму полі “Чорноморець” обходиться без нічиїх впродовж рекордних для клубу 15-ти ігор УПЛ: шість перемог та дев’ять поразок.
  • Гольова серія Карпат триває в УПЛ п’ять ігор – вісім голів.

Останні офіційні матчі Чорноморця і Карпат

Чорноморець

  • 14.09 “Інгулець” 1:0 (УПЛ)
  • 31.08 “Полісся” 1:4 (УПЛ)
  • 26.08 “Лівий берег” 0:1 (УПЛ)
  • 21.08 “Карпати” 0:3 (Кубок України)
  • 16.08 “Колос” 1:0 (УПЛ)

Карпати

  • 14.09 “Шахтар” 2:5 (УПЛ)
  • 31.08 “Ворскла” 1:1 (УПЛ)
  • 26.08 “ЛНЗ” 1:2 (УПЛ)
  • 21.08 “Чорноморець” 3:0 (Кубок України)
  • 17.08 “Динамо” Київ 1:3 (УПЛ)

Турнірна таблиця УПЛ

Особисті зустрічі

Місяць тому "Карпати" та "Чорноморець" зустрічалися в рамках третього попереднього етапу Кубку України. Одесити грали у Львові не основним складом і програли 0:3. Голами відзначилися Очеретько, Кузик та Чачуа.

Ставки і Коефіцієнти на матч Чорноморець – Карпати

Прогноз на матч Чорноморець – Карпати від UA-Football

“Карпати” мають невелику перевагу в лінії перед “Чорноморцем”. Можливо через те, що львівська команда грає у більш видовищний і результативний футбол? Хоч би що там було, “Чорноморець” залишається без нічиїх, і довго це продовжуватись не може. Прогноз – нічия 1:1.

Даний прогноз – лише один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу.

Read Entire Article