Чемпион мира 2014 года Лукаш Подольский пожертвовал 200 тысяч злотых на борьбу с последствиями наводнения в Польше

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Вже понад тиждень Польща бореться з наслідками повені на півдні країни, яка виникла внаслідок циклону "Борис", який пронісся Центральною Європою. Найскладніша ситуація у наших західних сусідів в Нижній Сілезії. Вода завдала величезних збитків у містах Льондек-Здруй, Строне-Шльонські та Клодзько. Чемпіон світу 2014 року Лукаш Подольський не залишився осторонь цього лиха та пожертвував гроші на ліквідацію наслідків повені.

"Нам усім сумно бачити, яка трагедія спіткала людей на півдні Польщі. Існують певні розбіжності між клубами, але зусилля з надання допомоги не мають жодних кольорів. Я спостерігаю за тим, як вболівальники організовуються і допомагають один одному боротися з наслідками повені. Я завжди був і буду з уболівальниками, саме тому я вирішив пожертвувати 100 000 злотих на збірку "Kibice dla powodzian - Śląsk zawsze razem!" Асоціації прихильників Великої Сілезії.

Wszyscy ze smutkiem obserwujemy, jaka tragedia spotkała ludzi na południu Polski. Między Klubami bywa różnie, ale niesienie pomocy nie ma barw. Obserwuję, jak Kibice organizują się ponad podziałami i pomagają sobie nawzajem w walce ze skutkami powodzi. Zawsze byłem i będę z… pic.twitter.com/2pFEOFPlMd

— Lukas-Podolski.com (@Podolski10) September 23, 2024

На жаль, вода затопила будинки не тільки мешканців Нижньої Сілезії, але й Сілезького та Опольського воєводств, серед яких багато наших прихильників. З цієї причини я передаю другі 100 000 злотих Фонду Górnik Zabrze, з яким ми спільно закупимо необхідне на цю мить обладнання, а хлопці з Торсиди розподілять його серед тих, хто цього потребує", - йдеться у заяві Лукаша Подольського на його сторінці Х.

За останніми даними, внаслідок повеней у Європі, які утворив шторм "Борис", загинуло щонайменше 23 людини, з них семеро у Польщі.

Read Entire Article