Хацкевич: В еврокубках Динамо надо быть тактически более гибкими, действовать хитрее

3 weeks ago 17
ARTICLE AD BOX

Колишній гравець і наставник "Динамо" Олександр Хацкевич у світлі поразки киян від "Лаціо" (0:3), поміркував про те, як команда Шовковського може вирішити проблему з перемиканням з одних швидкостей на інші.

"Рівень чемпіонату України зараз ніяк не підвищити. Та й прогрес усієї ліги - справа не одного року. Через УПЛ підготуватися до єврокубкових матчів дуже важко.

Скільки б ти не говорив футболістам, що навіть у грі з аутсайдером чемпіонату потрібно діяти швидше, відповідальніше - це не працює, бо немає необхідного рівня опору. За весь сезон у "Динамо" може бути лише кілька ігор, які могли б претендувати на рівень протистояння двох єврокубкових команд. "Лаціо" зараз іде на восьмому місці чемпіонату, але грає в італійській Серії А, а не в УПЛ, розумієте?

Я бачу вирішення цієї проблеми в тому, щоб обирати необхідну тактику для кожного з матчів єврокубків. Треба бути тактично гнучкішими, десь навіть підлаштовуватися під суперника, діяти хитріше. Ну і без великого бажання гравців ніяк не обійтися, якщо ми говоримо про досягнення позитивного результату", - розповів Хацкевич.

Read Entire Article