Фридман: Спонсоры ставили задачу Днепру-1 – 2-3 место – ее не выполнили, и деньги пришлось вернуть

1 week ago 4
ARTICLE AD BOX

Комерційний директор "Дніпра-1" В’ячеслав Фрідман розповів про процес виплати боргів.

– Яка ситуація з виплатою боргів футболістам і персоналу "Дніпра-1"?

– Персоналу виплатили все. Футболістам потроху – з кимось розрахувалися, комусь ще винні. Не всі гроші ще на клуб поступили з продажу гравців.

Ми також розрахувалися з компаніями-спонсорами, які спонсорували команду з грудня по травень. Команда задачу, поставлену спонсорами, не виконала – 2-3 місце. Гроші нам позичали, їх довелося повернути. Це не те, що гроші прийшли, і вони пішли на сторону, хтось вкрав, те, що я читаю у пресі.

Нам довелося розрахуватися зі спонсорами, з усім колективом. З футболістами – когось прилаштували, перед кимось є борги.

– Хто були ці спонсори?

– Навіщо мені їх називати? Були спонсори, любителі футболу, наші дніпропетровські та київська компанія. Можливо, якби посіли 2-3 місце, вони і далі б спонсорували. А так побачили, що відбувається, що команда розбігається, всі хочуть піти.

Так що те, що гроші кудись виведені, все, що пишуть у пресі – маячня. Там гроші заходили у клуб офіційно як поворотна допомога. Нам треба було повернути ці гроші в одну з перших черг. Якби не вони – ми могли рухнути ще взимку, - сказав Фрідман.

Read Entire Article