Филиппов: Ротань - это тренер, который хочет играть в футбол в каждой фазе

1 week ago 5
ARTICLE AD BOX

Форвард "Олександрії" Олександр Філіппов розповів про те, чому він перейшов до складу "містян", а також висловився про роботу з головним тренером команди Русланом Ротанем.

- Із ким радилися перед переходом до "Олександрії"?

- Звичайно, я розмовляв і з колишніми гравцями, і радився з Денисом Мірошниченком, з яким ми в "Дніпрі-1" грали, і з Максом Третьяковим. Я знав, що "Олександрія" - хороша команда, яка завжди ставить перед собою максимальні цілі та завдання. Підкупило те, що це молода команда, яка грає і розвивається, з досвідченими футболістами у складі. Також свою роль зіграв і головний тренер Руслан Петрович Ротань. Мені було цікаво з ним попрацювати і добре, що я опинився тут.

- Як вам працюється під керівництвом Руслана Ротаня? Що цікавого в його підході і в тренувальному процесі? Може, Ротань - це український Хабі Алонсо, який здивує всіх за підсумками сезону?

- Працювати з тренерським штабом Руслана Петровича досить комфортно. З кожним днем краще і краще стає взаєморозуміння футболістів. Краще розуміємо тренерський підхід і тактику. Звичайно, не все було зрозуміло спочатку, коли я прийшов у клуб. Але з кожним днем дедалі краще і краще розуміємо одне одного. Це тренер, який бажає грати у футбол у кожній фазі. У кожній зоні він хоче бути з м'ячем, хоче створювати моменти, хоче грати агресивно. Це те, що мені подобається. Я не думаю, що потрібно чекати кінця сезону, щоб він здивував. Я думаю, в минулому сезоні було видно і по роботі з молодіжною збірною та олімпійською збірною, що це тренер, який знає в тактиці багато і добре розбирається в гравцях.

Read Entire Article