Фесюн: Очень хотел остаться в Ворскле, но руководство мне предложило контракт со смешной зарплатой

2 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

Воротар "Шахтаря" і молодіжної збірної України U-21 Кирило Фесюн розповів про те, чому він свого часу не залишився у "Ворсклі" і на початку 2021 року перейшов у "Колос".

- Чому в підсумку не залишилися у "Ворсклі"?

- Насправді я дуже хотів залишитися у "Ворсклі", але там досить неприємна ситуація виникла. Скажімо так - не домовилися про умови особистого контракту, який закінчувався за півроку. Мені запропонували нову угоду на чотири чи п'ять років зі "смішною" зарплатою. Я на це не погодився, тому, на жаль, наші шляхи розійшлися. Я був задоволений роботою у "Ворсклі". За цей період мені вдалося продемонструвати сильний прогрес у своєму розвитку, тому бажання залишитися в мене було. Але керівництво клубу вирішило по-іншому.

- За яких обставин ви опинилися в "Колосі"?

- Після закінчення контракту з "Ворсклою", мені зателефонував мій агент і повідомив про зацікавленість з боку кількох українських клубів. Варіант із "Колосом" мені здався найцікавішим з усіх. Молода, амбітна команда, яка в першому сезоні в УПЛ пробилася в єврокубки. Також добре розвинена інфраструктура. Але найголовніше було, що керівництво і тренерський штаб клубу особисто проявили свою зацікавленість у моїй персоні. Це стало ключовим фактором в ухваленні рішень щодо розвитку моєї кар'єри.

Перші два-три тижні я грав за дубль "Колоса", але весь цей час все одно тренувався з першою командою. Потім уже стабільно став потрапляти в заявку дорослої команди на матчі УПЛ і повністю зосередився на конкуренції в основному складі.

Read Entire Article