УПЛ. Колос - Заря 1:0. Ковалевцы наконец-то одержали первую победу в сезоне

3 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

УПЛ. 7 тур

23.09.2024. "Колос", Ковалівка

Головна арбітриня: Софія Причина (Львівщина)

Колос - Зоря 1:0

"Колос": Пахолюк, Цуріков, Бондаренко, Козік, Поправка, Краснічі (Салабай 75), Демченко, Оріховський (Дієго Каріока 72), Третьяков, Гусол (Алефіренко 46), Болівар (Паулаускас 72)

"Зоря": Турбаєвський, Джордан, Башич (Волошин 72), Тронтель, Вантух, Дришлюк, Мічін (Беніто 85), Супряга (Будківський 63), Яцик, Кирюханцев (Горбач 63), Антюх

Попередження: Алефіренко 68, Бондаренко 69, Пахолюк 90+3 - Дришлюк 23, Мічин 25, Горбач 90+4, Беніто 90+4

Гол: Третьяков 62

Бідолашний "Колос" все ніяк не могли перемогти у новому сезоні, й нарешті сьогодні це сталося. Цікаво, що під керівництвом Олександра Поздєєва ковалівці здобували позитивний результат лише двічі - усі рази в матчах із "Зорею".

За луганців вперше зіграв новачок Владислав Супряга. Тренерський штаб вирішив поставити нападника відразу ж у стартовий склад. Скажемо відразу - на жаль, Владислав нічим не запам'ятався. Його поодинокі моменти були не надто небезпечними, але головне в цьому реченні саме визначення "поодинокі". Хоча, важко вписатися в гру колективу так швидко.

Перші 10 хвилин минули за ініціативи "Колоса". Навіть вдалося створити непоганий момент - Третьяков небезпечно пробив у дальній кут. На початку зустрічі свою нагоду для голу мала і "Зоря". Вантух доцільно увірвався у штрафний майданчик суперника для удару, але його постріл заблокував захисник. Якби не оборонець, рахунок, напевно, був би інакшим.

"Колос" мав проблеми у завершальній фазі атак. Помітно, що команда мала бажання нарешті перервати цю чорну смогу, однак без хороших ударів забивати і перемагати важко. Луганці нікуди не поспішали, однак, в той же час, використовували добрячий пресинг, чекаючи на індивідуальні помилки ковалівців. Загалом, у першому таймі рахунок не відкрив ніхто.

Насправді обидві команди трохи розчарували. "Колос" не мав ніякого креативу в атаці, а "Зоря" не продемонструвала максимум своїх можливостей. У другому таймі колектив Любеновича продовжував грати так, ніби мав впевненість, що якось зможе забити і перемогти.

Але на 61-й хвилині відзначилися ковалівці. Подачу Алефіренка з правого флангу головою замкнув Третьяков. Програв верхове єдиноборство Тронтель. 16 ударів від "Колоса" за весь матч підтверджували, що бажання є. От тільки з грою проблеми.

"Зоря" не була схожою на себе. Навіть після виходу Будківського замість Супряги нічого особливо не змінилося. Неточні передачі, незрозумілі і несильні постріли по воротах... Напевно футболісти вирішили розслабитися, зважаючи на ігрову форму суперника.

"Колос" здобуває перші 3 очки у сезоні, але роботи має ще багато. Далі у нього за розкладом "Рух", з яким легко не буває нікому. У "Зорі" друга поразка поспіль. Далі команда гратиме проти непоганої "Ворскли".

Read Entire Article