УПЛ. Заря - Динамо 0:2. Левый фланг сделал разницу

6 days ago 1
ARTICLE AD BOX

VBET Ліга. 6-й тур

14 вересня. Київ. Стадіон імені Валерія Лобановського

Арбітр: Роман Блавацький (Львів)

"Зоря" - "Динамо" 0:2

Голи: Буяльський 67, Брагару 78

"Зоря": Турбаєвський – Тронтель (Вакула 69), Башич, Джордан, Вантух – Кирюханцев (Рейс 61), Хахльов (Кораблін 76), Дришлюк, Мічин – Будківський (Ндур 77), Антюх.

"Динамо": Бущан – Тимчик, Біловар, Бражко, Вівчаренко (Дубінчак 73) – Михайленко (Себальйос 90+2), Піхальонок (Шапаренко 66) – Ярмоленко (Волошин 66), Буяльський, Кабаєв (Брагару 73) – Ванат.

Попередження: Мічин 86 - Вівчаренко 39

Через умови орендних угод склад "Зорі" був знекровлений втратою Яцика, Беніто та Горбача. Також обом командам з цієї ж не допомогли новоприбулі Супряга і Герреро.

Проблему з відсутністю в обоймі Міхавка та Попова Шовковський вирішив переведенням до центру захисту Бражка. На літнього новачка Себальйоса у клубі, як і раніше, не розраховують. Також уперше в основі цього сезону у "Динамо" вийшов Михайленко.

Вже у першій десятихвилинці кияни могли виходити вперед. Кабаєв запустив Ваната на лівому фланзі штрафного майданчика, але Турбаєвський вміло зіграв на виході.

Незабаром відкрити рахунок був шанс Ярмоленко. Андрій з 5 метрів міг вдало підкоригувати дальній удар Тимчика, але пробив вище воріт.

На 33-й хвилині свій момент знайшла і "Зоря". Антюх щільно пробив з 11 метрів, але Бущан був на місці.

Проте найкращий шанс для взяття воріт у першому таймі мав "Динамо". Буяльський скинув під удар вільному Ярмоленку, той закрутив у штангу, а Вівчаренко невдало зіграв на добиванні з гострого кута.

Врятував каркас воріт "Зорі" та у другій половині зустрічі. Дришлюк зрізав м'яч у перекладину після прострілу Вівчаренка.

Незважаючи на відмінну роботу з м'ячем, на вирішальній стадії кияни щоразу приймали невірні рішення.

Перший гол був забитий буквально відразу після виходу Шапаренка та Волошина із заміни. Кабаєв розрізав оборону номінальних господарів, видавши відмінну передачу на Вівчаренка, який підключився, той віддав на Буяльського, і цього разу Віталій уже не залишив шансів Турбаєвському.

Незважаючи на відставання у рахунку, якихось цікавих атак "Зорі" створювати не вдавалося.

Натомість своїм шансом скористалася "Динамо". Причому знову спрацювали заміни. Дубінчак віддав на Шапаренка, той - на Брагару, Максим увійшов до штрафного майданчика, завдав удару, і з рикошету від ноги Дришлюка м'яч полетів у дальній кут.

Повернути інтригу до поєдинку на 84-й хвилині міг Ндур, але виграти свою дуель у Бущана сенегальський форвард не зумів.

Таким чином, "Динамо" продовжує свою переможну серію, і з 12-ма очками виходить на друге місце, маючи ще одну гру в запасі порівняно з лідером чемпіонату "Олександрією". В активі "Зорі" наразі 3 перемоги та 3 поразки.

Read Entire Article