Украина U-21 – Сербия U-21. Анонс и прогноз матча отбора ЧЕ-2025 на 06.09.2024

2 weeks ago 9
ARTICLE AD BOX

У Ризі молодіжна збірна України у рамках відбору до Євро-2025 прийматиме однолітків із Сербії. Поки що наша збірна очок не втрачала і сподіваємося, що у п'ятницю ця переможна серія продовжиться.

Відбір на ЧЄ-2025. Група F

06.09.2024. 19:00. Рига. LNK Sporta Parks

Україна U-21 - Сербія U-21

Відеотрансляція — Суспільне

Україна U-21: останні новини

Наша молодіжна збірна у кваліфікації на Євро проявляє себе з найкращого боку. Підопічні Мельгоси виграли всі шість матчів, в яких забили 15-ть голів і пропустили всього два. За грою українців у більшості протистоянь було приємно спостерігати. Наші хлопці не зважаючи на рівень суперника намагаються грати з позиції сили. Збірна України навчилася досягати результату за рахунок класу. Безумовно, в деяких протистояннях були питання до гри у заключній третині поля, але результат на табло. Востаннє українці грали наприкінці березня. Тоді підопічні Мельгоси у Баки розгромили Азербайджан - 3:0. Забивали Яцик, Очеретько та Рубчинський.

Під питанням участь у матчі Максима Хланя, який отримав пошкодження у своєму клубі. На жаль, не зможе допомогти нашій команді захисник "Динамо" Костянтин Вівчаренко. Свій дебютний виклик до збірної отримав представник "Руха" Ярослав Карабін. Інших кадрових проблем немає. Тренерському штабу вдалося викликати всіх найсильніших на даний момент.

Орієнтовний склад збірної України U-21: Фесюн - Салюк, Батагов, Роман, Смоляков - Очеретько, Рубчинський, Брагару - Волошин, Краснопір, Квасниця

Сербія U-21: останні новини

Молодіжна збірна Сербії не надто вдало виступає у цьому відборі. Підопічні Друловіча за сім матчів набрали всього десять очок. У березні серби в себе вдома примудрилися поступитися Північній Ірландії. Ця поразка для команди стала третьою у нинішній кваліфікації. Востання Сербія перемагала у листопаді 2023 року, коли вдома розібралася з Люксембургом - 2:0. Безумовно, також варто згадати матч проти Англії, коли по збірній Сербії проїхалися катком - 1:9. У захисті в сербів суттєві проблеми - 16-ть пропущених м'ячів.

Серед лідерів цієї збірної варто відзначити нападника "Верони" Стефана Мітровіча, нападники "Аталанти" Ваню Влаховіча, а також хавбека Алексу Матіча.

Орієнтовний склад Сербії U-21: Іліч - Петровіч, Дрезгіч, Ковачевіч, Мімовіч - Васіч, Матіч, Лукіч - Пантовіч, Влаховіч. Мітровіч

Факти та цифри

  • Молодіжна збірна України попередні шість матчів виграла;
  • Українці пропустили всього два голи у кваліфікації;
  • Збірна Сербії востаннє вигравала у листопаді 2024 року;
  • Сербія у нинішньому відборі пропустила 16-ть м'ячів.

Україна U-21 - Сербія U-21. Турнірне становище команд

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

Україна

6

6

15—2

18

2

Англія

7

6

1

32—5

18

3

Сербія

7

3

1

3

9—16

10

4

Північна Ірландія

6

2

4

4—8

6

5

Люксембург

8

1

1

6

4—23

4

6

Азербайджан

6

1

5

4—14

3

Україна U-21 - Сербія U-21. Ставка і коефіцієнти

Україна U-21 - Сербія U-21. Прогноз на матч від UA-Футбол

Букмекери вважають фаворитом протистояння збірну України. З цим можна погодитися, якщо подивитися на попередні матчі підопічних Мельгоси. Проте, зараз складно прогнозувати в якій формі будуть українці в першій грі після паузи. Легко проти Сербії нам не буде, адже в цій збірній є низка кваліфікованих футболістів. Можна не сумніватися, що моментів у підопічних Мельгоси буде достатньо, але головне їх реалізувати. Зіграти на нуль проти сербів нашим хлопцям буде непросто. Прогноз - обидві заб'ють (1.73).

Read Entire Article