Трубин рассказал, кому бы он отдал Золотой мяч и приз лучшему вратарю

2 weeks ago 6
ARTICLE AD BOX

Голкіпер "Бенфіки" і збірної України Анатолій Трубін прокоментував потрапляння Артема Довбика та Андрія Луніна в номінанти на "Золотий м'яч" і звання найкращого голкіпера року відповідно.

- Довбик потрапив до списку номінантів на "Золотий м'яч". Уперше за 18 років українець опинився в цьому списку. Твій колега по амплуа Лунін номінований на звання найкращого воротаря року. Якось привітали хлопців у збірній?

- Звичайно, це дуже крутий момент особисто для хлопців, тому що зіграли дуже хороший минулий сезон. Особисто привітав, але щоб так розмовляти - такого не було.

- Може, у Довбика тепер якесь нове прізвисько в команді?

- Та ні, для нас він такий самий Артем. Був би чи не був він у номінантах - це не важливо.

- Серед твоїх особистих цілей на кар'єру є звання найкращого воротаря світу?

- Для мене якось більше в пріоритеті командні трофеї, командний успіх, тож я більше фокусуюся на цьому, ніж на індивідуальних нагородах. Це, звичайно, приємно і круто, але найголовніше - вигравати трофеї.

- Ти б кому віддав "Золотий м'яч" і звання найкращого воротаря?

- Якщо чесно, говорити про воротарів дуже складно, тому що хтось краще виступив у сезоні з клубом, хтось дуже добре виступав на Євро, тому, чесно кажучи, не знаю навіть, хто може бути.

Можливо, Мартінес, тому що виграв Копа Америка і з "Астон Віллою" вийшов у Лігу чемпіонів. Можливо, Унаї Сімон. А за "Золотий м'яч" - особисто я б віддав Кроосу.

Read Entire Article