Страхиня Павлович о предстоящей игре с Испанией: В обороне мы должны быть идеальными и у нас есть необходимые качества, чтобы создавать моменты у чужих ворот

2 weeks ago 2
ARTICLE AD BOX

Завтра збірна Сербії на власному полі прийматиме чинних чемпіонів Європи. Для підопічних Драгана Стойковича це буде серйозний тест, адже його команда вперше брати участь у дивізіоні А Ліги націй. Центральний захисник "орлів" Страхиня Павлович перед матчем з Іспанією зазначив, що готовий до важкого протистояння з "Фурією Роха".

"Це буде непросто, ми повинні знайти свою гру, перш за все добре захищатися, тому що ми знаємо, що іспанці люблять тримати м'яч, мінятися флангами, шукати простір. В обороні ми повинні бути ідеальними і у нас є необхідні якості, щоб створювати моменти біля чужих воріт. У попередніх циклах турніру ми не мали стільки можливостей зіграти проти найсильніших команд Європи. Наступні матчі означатимуть для нас дуже багато, легких ігор не буває, ми граємо в ті, в яких ми не фаворити. Це хороша можливість для нас побачити, як багато ми можемо зробити, у списку є багато нових імен. Формат новий: дві команди виходять далі, третя в плей-офф, тільки четверта вилітає в нижчий дивізіон. Наша перша мета – залишитися в дивізіоні А", - заявив Страхиня Павлович.

Додамо, що поєдинок Сербія - Іспанія відбудеться 5 вересня о 21:45 за київським часом у Белграді.

Read Entire Article