Словения - Австрия. Анонс и прогноз матча Лиги наций на 06.09.2024

2 weeks ago 8
ARTICLE AD BOX

Перший тур Ліги націй розпочинається для квартету з Австрії, Словенії, Норвегії і Казахстану. Вони, нагадаємо, виступають у лізі В. Словенці та австрійці в історії особистих зустрічей мали 3 матчі. У всіх випадках перемогу святкували "Das Team". Чи зміниться статистика у п'ятницю?

Ліга націй, 1 тур

06.09.2024. Стадіон Стожіце (Любляна)

Головний арбітр: Раду Маріан Петреску (Румунія)

Словенія - Австрія. 21:45

Пряма трансляція: MEGOGO Футбол 3

Словенія

Збірна Словенії не програє вдома вже 11 матчів поспіль. Цей чудовий показник змушує задуматися, чи дійсно нам чекати у 1-му турі перемогу фаворита - Австрії.

Словенці дійсно демонструють непоганий футбол, який приносить результат. Це вони змогли показати і на цьогорічному Євро. Так, перемогти жодного разу не вийшло, але 3 нічиї на груповому етапі проти Англії, Данії та Сербії - це пристойно. Завдяки цьому команда пройшла у плей-оф, де вистояла проти Португалії, не пропустивши за 120 хвилин. Шкода лише, що у серії пенальті словенцям не вдалося реалізувати бодай один свій удар...

Якщо не враховувати виліт на Євро, то у 2024-му році Словенія ще не програвала. Очевидно, що головний тренер Матяж Кек зумів зробити міцну команду, яка може боротися навіть з топами.

Повідомляється про травми півзахисників Беньяміна Вербича і Жана Корнічніка. Напевно на них розраховувати не доведеться.

Австрія

На Євро-2024 австрійці здивували багатьох. Здавалося, отримали таку складну групу з Франції, Нідерландами та Польщею... Але змогли посісти 1-ше місце місце та вийти у плей-оф. Там вже розвинути успіх не вдалося. Як би австрійці не атакували, Туреччина з кількох моментів зробила результат та залишили суперника ні з чим. Рахунок тоді був 1:2.

Австрія не програє 7 поспіль фактичних виїзних поєдинків. Перед непоступливою Словенією у своїх стінах це дуже добра серія. Проблема хіба в тому, що команда Рангініка пропускає у кожному з останніх 7-ми матчів.

Тренерський штаб має у обоймі всіх гравців. За виключенням лише Алаби, який продовжує відновлюватися після травми передньої хрестоподібної звʼязки коліна. ЗМІ повідомляють, що він повернеться, у найкращому випадку, в листопаді.

Останні 3 матчі

  • Останні 3 зустрічі Словенії:

01.07. Португалія - Словенія 0:0, 3:0 - пен. (Євро)
25.06. Англія - Словенія 0:0 (Євро)
20.06. Словенія - Сербія 1:1 (Євро)

  • Останні 3 зустрічі Австрії:

02.07. Австрія - Туреччина 1:2 (Євро)
25.06. Нідерланди - Австрія 2:3 (Євро)
21.06. Польща - Австрія 1:3 (Євро)

  • Останні очні зустрічі:

2019. Словенія - Австрія 0:1 (Кваліфікація Євро)
2019. Австрія - Словенія 1:0 (Кваліфікація Євро)
2018. Австрія - Словенія 3:0 (Контрольний матч)

Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч Словенія - Австрія від UA-Футбол

Обидві команди перебувають у непоганих формах. Трохи кращий підбір виконавців у австрійців, але впевнені виступи Словенії на своєму полі можуть цей аспект знівелювати. Міцні в обороні словенці мають не програти. Це наш прогноз.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу

Read Entire Article