Серия А. Ужасная травма Малиновского, без него Дженоа проигрывает последней команде лиги

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Серія А. П'ятий тур

Венеція. "П'єрлуїджі Пенцо"

"Венеція" - "Дженоа" 2:0

Голи: Бузіо 63, Пох'янпало 85

"Дженоа" зіграла внічию з "Інтером" та "Ромою", граючи дуже пристойно, перемогла в гостях середняка "Монцу". А ось проти аутсайдера попереднього сезону "Верони" та новачка Серії А "Венеції" відіграла набагато гірше. Причому схоже. 0:0 після першого тайму за похмурої гри обох команд і 0:2 після другого з першим голом через відверте привезення воротаря Голліні.

В принципі, і минулого сезону "грифони" краще грали та здобували кращі результати проти грандів, ніж проти аутсайдерів. Ось лише покладатися на такий алгоритм занадто небезпечно. Очки потрібно набирати проти слабших команд. А "Венеція" розпочинала тур останньою у лізі лише з одним очком та одним забитим м'ячем у чотирьох турах і одразу після 0:4 від кризового "Мілана".

Перший тайм був дуже нудним. Розбудили його господарі одного разу. Ще на десятій хвилині Голліні відбив удар Орістаньо впритул, перше добивання влучило в захисника, друге пішло неточно. А надалі і до перерви гра слугувала чудовим снодійним.

Другий тайм розпочався з вкрай неприємної події. Руслан Маліновський у невинній ситуації, без присутності суперника поряд, збирався вибити м'яч, але втопив ногу в газон. Так сильно, що щиколотка зламалася і стопа повернулася в інший бік, у неприродне становище. Його ногу та корпус закріпили, і українця винесли на ношах. На нього чекає тривала реабілітація.

На 55-ій хвилині Де Вінтер штовхнув Бузіо, але Пох'янпало не реалізував пенальті – Голліні відбив. На 63-ій П'єрлуїджі повернув борг, проспавши неточну подачу Бузіо і дозволивши їй залетіти у ворота. А наприкінці матчу Єбоа прорвався на правому фланзі і виклав у штрафний трохи назад Пох'янпало.

Маліновський вийшов у стартовому складі вперше після першого туру. Іноді висувався в другу лінію пресингу за двома форвардами, але частіше грав в глибині. Всі його дотики до м'яча відбулися дуже далеко від воріт суперника. При цьому важко працював у відборі, розігруванні м'яча. У центрі, праворуч та ліворуч.

В першому таймі він був четвертим в команді за передачами з 25-ма та п'ятим за дотиками м'яча з 30-ма. Точність передач – 88 відсотків. Двічі вибив м'яч, двічі відібрав, одного разу заблокував. Віддав чотири довгі паси, з них три точні. Виграв три з чотирьох двобоїв.

"Дженоа" залишається з п'ятьма очками після п'яти турів, "Венеція" набрала чотири, і обидві тепер вважаються середняками.

Read Entire Article