Сергей Ковалец: Если мне поступило бы предложение от Оболони, я его с интересом рассмотрел бы

2 weeks ago 9
ARTICLE AD BOX

Відомий український тренер Сергій Ковалець прокоментував відставку головного тренера "Оболоні" Сергія Іващенка, а також поміркував про те, хто може очолити київську команду.

Нагадаємо, що сам Ковалець двічі працював із київською командою - у період зимового антракту сезону-2009/10 в УПЛ та перед початком сезону-2018/19, коли "пивовари" грали у Першій лізі.

"Наскільки мені відомо, керівництво "Оболоні" розглядає кілька варіантів. І якби мені надійшла б пропозиція від цього клубу, я б його з цікавістю розглянув. Як сказав якось відомий німецький фахівець Юрген Клопп, все в тренерській роботі виходить з третього разу ( сміється). Можливо, у поміченому їм факті справді є зерно, тому варто це взяти до уваги.

"Оболонь" – один із самобутніх клубів України, в якому останнім часом не один рік працював Валерій Іващенко – мій колега та добрий товариш. З ним столична команда вдало грала у Першій лізі, підвищившись у ранзі за підсумками сезону-2022/23. Він разом зі своїм тренерським штабом провів хорошу роботу, завдяки якій вдалося закріпитись у Прем'єр-лізі", - розповів Ковалець.

Read Entire Article