Роберто Мартинес: Нас ждет интересное испытание, потому что Хорватия - команда, которая любит владеть мячом

2 weeks ago 8
ARTICLE AD BOX

Сьогодні стартують матчі Ліги націй. Переможці першого розіграшу цього турніру на власному полі прийматимуть збірну Хорватії. Головний тренер португальців Роберто Мартінес на передматчевій пресконференції зазначив, що його гравці достатньо досвідчені, щоб впоратися з тиском і перегорнути сторінку після прикрої поразки в серії післяматчевих пенальті з Францією у чвертьфіналі останнього Євро.

"Критика - це частина того, що ми завжди будемо мати. Але внутрішні вимоги навіть сильніші, ніж вимоги вболівальників. Ми завжди хочемо вигравати, але на великих турнірах грають найкращі гравці світу, тому ігри вирішують деталі. Часто такою деталлю є пенальті, коли м'яч потрапляє у ворота. Ми з нетерпінням чекаємо на повернення на поле. (Вболівальники) можуть очікувати побачити команду Португалії, сповнену енергії та з великим бажанням, яка гратиме в атакувальний стиль футболу. Ми хочемо грати в атаці і на нас чекає цікаве випробування, тому що Хорватія - команда, яка любить володіти м'ячем. Будуть дві команди, які боротимуться за м'яч. Португалія буде дуже амбіційною і прагнутиме повернутися на поле. Ми хочемо знову принести радість нашим вболівальникам. Я знаю навички моїх гравців, але їхня особистість і ставлення до гри просто неймовірні", - цитує Мартінеса Reuters.

Додамо, що матч Португалія - Хорватія відбудеться 5 вересня о 21:45 за київським часом на лісабонському "Ештадіу да Луж".

Read Entire Article