Ребров: Как мы пропустили второй мяч? Это вообще... Не понимаю, как на этом уровне можно так обороняться

1 week ago 6
ARTICLE AD BOX

Наставник збірної України Сергій Ребров відповів на питання журналістів на післяматчевій пресконференції. Нагадаємо, "синьо-жовті" поступилися Албанії у 1-му турі Ліги націй (1:2).

"Ми грали проти дуже сильного суперника. Албанія грамотно й організовано оборонялася, важко було знайти простір. Намагалися робити передачі у штрафний, але так, у першому таймі не створили багато моментів. У другій половині зустрічі забили, могли ще відзначитися. На жаль, якщо не забиваєш ти, то забивають тобі на такому рівні".

"Завжди важко грати на такому рівні. Албанія не давала простору. Не було достатньо гостроти у штрафному. Та проблема, яка була й проти румунів. Контролювали м'яч, але не навантажували штрафний майданчик. Але питання не про атаку, а про оборону. Як ми можемо пропускати два голи на трьох контратаках? Не було балансу в обороні. Треба було оборонятися всією командою та не давати таких моментів суперникові".

"У перерві ми зробили деякі підказки. У перші 15 хвилин ми домінували, забили м'яч. Але, як я і казав. Футбол – це не тільки атака, але й оборона. Треба грати 90 хвилин. Як ми пропустили другий м'яч? Це взагалі… Я передивився і не розумію, як на цьому рівні можна так оборонятися".

"Що робити, аби грати краще? Треба працювати і концентруватися. Кожну хвилину гри треба концентруватися на своїй ролі в команді. Зараз два дні на відновлення. Важливо гравцям зрозуміти, що це перший матч, різне трапляється. Чехія програла сьогодні 4:1, але треба думати про себе. Ми повинні показувати іншу гру в обороні. Це дуже важливо на майбутнє, не тільки на матч з Чехією. Зараз у нас немає часу, треба реагувати дуже швидко".

Read Entire Article