Ребров: Анализ игр на ЕВРО? У нас была пресс-конференция по итогам турнира, я там все сказал

1 month ago 15
ARTICLE AD BOX

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував поразку "синьо-жовтих" команді Чехії у поєдинку 2-го туру Ліги націй (3:2) у рамках післяматчевої пресконференції.

– Ви говорили про помилки. Як ми можемо з ними боротися? Це залежить від гравців у захисті? Треба викликати нових? Як вирішувати це?

– Будемо працювати, будемо дивитися. Впевнений, що будуть нові кандидати. Це і командні, й індивідуальні помилки. Одні кажуть, нам сьогодні не пощастило, а інші – подавайте у відставку. Я вважаю, що є дуже багато роботи. Так, 0 очок, але яка мета наша? Потрапити на Мундіаль. Ми можемо потрапити через кваліфікацію, а можемо через Лігу націй. Я працюю майже рік, за цей рік я з гравцями зустрічався, якщо не брати ЄВРО, максимум протягом 3 тижнів. Це дуже важко.

– У серпні ви говорили, що будете робити аналіз ігор збірної на ЄВРО. Чи закінчили ви вже робити цей аналіз? Якщо так, то які висновки?

– У нас була пресконференція за підсумками ЄВРО, 2 години. Я там все сказав.

– Ви говорили, що чехи грали агресивніше за нас. А чому ми так не грали, як вони? І вчора ми чули від Ярмоленка, що декілька гравців нервували перед поєдинком. Як це можна змінити в колективі?

– Я не казав, що ми не грали агресивно. Чехія грали вдома, дуже агресивно. І ми намагалися відбирати м'яч, після пропущеного голу ми гарно пресингували, зрівняли рахунок завдяки відбору м'яча і тиску. Я не можу сказати, що ми не були агресивні. Якщо порахувати, скільки ми створили моментів – вистачило на декілька поєдинків.

– Чи здивувало вас, що українська збірна мала таку велику підтримку на трибунах?

– Я бачив перед грою, скільки було українських прапорів. Дуже приємно. Завжди вдячні не тільки українцям, але й чехам, які підтримували збірну у грі проти Албанії, і коли ми минулого разу були тут. Вдячні усім тим, хто підтримує нас, підтримує Україну.

Read Entire Article