Реал Мадрид — Штутгарт. Анонс и прогноз матча Лиги чемпионов на 17.09.2024

5 days ago 4
ARTICLE AD BOX

Чинний переможець Ліги чемпіонів "Реал" стартує в черговому розіграші турніру вдома матчем проти нечастого гостя в єврокубках.

"Штутгарт" посів 2-ге місце в минулій Бундеслізі, але в ЛЧ не грав із 2010-го, а в єврокубках — із 2013-го. Різниця в досвіді між суперниками колосальна. Як буде з якістю гри? На перший погляд здається, що шваби зручні для Мадрида, але подивимося.

Ліга чемпіонів. 1-й тур
17 вересня. Мадрид. "Сантьяго Бернабеу"
"Реал Мадрид" 22:00 "Штутгарт"
Арбітр: Умут Мелер (Туреччина)
Трансляція: MEGOGO Футбол 2

Новини "Реала"

"Реал" за останні 10 років виграв 6 Кубків чемпіонів — це безпрецедентне досягнення, що перевершило навіть тріумфи Ді Стефано і Пушкаша в 50-х.

Влітку Мадрид ще посилився супербомбардиром Кіліаном Мбаппе, який забив 48 голів у ЛЧ за "Монако" і "ПСЖ", але також втратив Тоні Крооса, який пішов на пенсію, і друге поки що позначається сильніше. У стартових 5 турах Ла Ліги "Реал" оступився двічі — з "Мальоркою" (1:1) і "Лас-Пальмасом" (1:1). Крім того, в суботньому матчі з "Реалом Сосьєдад" баски тричі пробивали в каркас воріт Куртуа (2:0) і навіть Анчелотті визнавав, що міг програти.

17 - Teams to score 2+ penalty goals in a single match the most times in the top five European leagues in the 21st century:

???????? REAL MADRID - 17
???????????????????????????? Liverpool - 12
???????? AS Roma - 11
???????? AC Milan - 10
???????? Barcelona - 9
???????? Juventus - 9
???????????????????????????? Manchester City - 9

Infallible. pic.twitter.com/DXlCsTsL5o

— OptaJose (@OptaJose) September 14, 2024

Якби на місці "Штутгарта" був, наприклад, "Баєр" - сенсація була б вельми можливою. Зі швабами, звісно, справа не така загрозлива, і на індивідуальному класі Мадрид має брати своє. Він не програє на "Бернабеу" з квітня 2023-го, та й із німцями історично виглядає прекрасно — 14 перемог і 1 поразка в 21 матчі.

Новини "Штутгарта"

Якщо "Реал" - еліта ЛЧ, то шваби тут нечастий гість. Їхній останній матч у турнірі датований березнем 2010-го — тоді на "Камп Ноу" "Штутгарт" програв "Барсі" 0:4.

Усе змінив минулий сезон, у якому команда на фініші навіть "Баварію" обігнала, але, звісно, її негайно й розкупили. Іто, Антон і Гірассі переїхали до Мюнхена і Дортмунда, і на старті нового чемпіонату "Штутгарт" набрав лише 4 очки в 3 турах, пропустивши аж 7 голів від "Ґладбаха", "Майнца" і "Фрайбурга". Відчуваєте рівень?

???????????? As is tradition ahead of VfB Stuttgart’s first home game of the season, the “Karawane Cannstatt” made its way through the suburb of Bad Cannstatt towards the Neckarstadion yesterday.

One of the great traditions in German fan culture. ???? pic.twitter.com/3xherRBvXw

— ???????????????????????? ???????????????????? ???????????????????????????????? (@thecasualultra) September 1, 2024

А тут - "Реал" і новенький "Бернабеу", найрозкішніший стадіон світу. До того ж у суперниках одразу три претенденти на ЗМ, жива легенда Модрич, а на воротах, можливо, найкращий голкіпер епохи. Одне з двох — або новий рівень мотивує хлопців Себастьяна Генесса, або вони "попливуть" і пропустять багато.

"Реал Мадрид" - “Штутгарт”: статистика особистих зустрічей

Раніше команди ще не зустрічалися, це буде їхній перший матч.

Останні матчі "Реала"

Реал Мадрид — Штутгарт. Анонс і прогноз матчу Ліги чемпіонів на 17.09.2024 - изображение 4


Останні матчі "Штутгарта"

Реал Мадрид — Штутгарт. Анонс і прогноз матчу Ліги чемпіонів на 17.09.2024 - изображение 5


Орієнтовні склади

У Мадрида до складу повертаються Беллінгем і Чуамені, але Браїм, Камавінга і Себальйос ще в лазареті, як і давно вибулий Алаба.

У "Штутгарта" трамовані центрхав Ніколас Нарті, крайок Франц Крециг і новачок із "Бернлі" Амін Аль-Дахіль, який ще не встиг дебютувати за швабів.

"Реал Мадрид": Куртуа - Карвахаль, Мілітао, Рюдігер, Менді - Вальверде, Чуамені, Беллінгем - Родріго, Мбаппе, Вінісіус

"Штутгарт": Нюбель - Штенцель, Чейз, Шабо, Міттельштадт - Левелінг, Каразор, Штіллер, Фюріх - Демирович, Ундав

"Реал Мадрид" - “Штутгарт”: ставки та коефіцієнти

"Реал Мадрид" - “Штутгарт”: прогноз від UA-Футбол

Поставимо на клас — Мадрид надто добре вміє грати в цьому турнірі, та до того ж йому допоможуть стіни "Бернабеу", який вже півтора року як зачарований.

Наша ставка — на перемогу "Вершкових" із форою (-1,5). БК пропонують її з коефіцієнтами від 1,8 і вище.

Read Entire Article