"Рамштайн" під головуванням Байдена пройде онлайн у листопаді

5 hours ago 1
ARTICLE AD BOX

Зустріч контактної групи з питань оборони України на рівні лідерів (формат "Рамштайн") відбудеться у віртуальному форматі і запланована на листопад.

Джерело: комюніке Білого дому після телефонної розмови президентів України та США у середу, повідомляє "Європейська правда"

Деталі: У Білому домі відзначили, що Джо Байден та Володимир Зеленський зобов'язалися інтенсифікувати планування допомоги у сфері безпеки разом з міжнародними партнерами, щоб забезпечити Україну обладнанням, необхідним для того, аби взяти гору у війні. 

"У рамках цих зусиль у листопаді 2024 року президент Байден проведе віртуальне засідання Контактної групи з питань оборони України на рівні лідерів, де лідери координуватимуть з міжнародними партнерами додаткову допомогу для України", – йдеться у комюніке. 

Нагадаємо, 12 жовтня Джо Байден мав головувати на засіданні на рівні лідерів країн та урядів контактної групи з питань допомоги Україні – формату "Рамштайн". Однак через наближення урагану "Мілтон" до узбережжя Флориди він скасував свою поїздку до Європи.

Пізніше стало відомо, що засідання "Рамштайну"  відкладають на поки не визначену дату.

Read Entire Article