Пьер-Эмиль Хейбьерг: Капитанская повязка вызывает улыбку на моем лице и мотивирует меня продолжать приносить радость команде

2 weeks ago 8
ARTICLE AD BOX

У Копенгагені відбудеться поєдинок між Данією та Швейцарією в рамках першого туру Ліги націй. Раніше основним капітаном у господарів був Сімон К'єр, а коли він був відсутній, Крістіан Еріксен або Каспер Шмайхель виконували обов'язки капітана. Після того, як досвідчений захисник завершив міжнародну кар'єру, основним капітаном призначили П'єра-Еміля Гейб'єрга. На передматчевій пресконференції опорник "Марселя" зазначив, що сподівається на інших гравців команди, які активізуються і візьмуть на себе відповідальність за культуру тренувань в таборі збірної.

"Перш за все, це велика честь і визнання - бути названим капітаном і мати можливість вивести хлопців на поле. Для мене це мало що змінює, я залишатимусь самим собою і намагатимусь робити те, що робив завжди. Я думаю, що в минулому все працювало добре, і нам завжди вдавалося мати багато людей, які брали на себе відповідальність, не будучи капітаном. Я продовжуватиму підтримувати той факт, що кожен може брати на себе стільки відповідальності, скільки хоче, тому що це характеризує хорошу команду. Є деякі дрібні деталі, на які мені зараз потрібно звертати більше уваги, а є деякі формальні речі, які стали моєю відповідальністю. Капітанська пов'язка викликає посмішку на моєму обличчі і мотивує мене продовжувати приносити радість команді і тим, хто йде за нами", - заявив П'єр-Еміль Гейб'єрг.

Додамо, що матч Данія - Швейцарія відбудеться 5 вересня о 21:45 за київським часом.

Read Entire Article