Пушич: Если Бондаренко продолжит сохранять стабильность своего развития, он вырастет у невероятного игрока

3 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

Головний тренер "Шахтаря" Марино Пушич підбив підсумок матчу 7-го туру УПЛ з "Оболонню" (4:0).

- Чи задоволені ви грою своєї команди?

- Так, задоволений. Думаю, ми зіграли гідну гру, перемогли 4:0, не зустрівши особливих проблем. Те, чим я був незадоволений - це 1-й тайм у нашому виконанні щодо гри саме без м'яча.

Але загалом ми контролювали гру, не зіткнулися з великими проблемами. Тому, як я підкреслив, це дуже гідна гра в нашому виконанні. І я, звичайно, теж цілком задоволений результатом.

- Незадоволені грою без м'яча - що повинні були робити ваші підопічні?

- Я завжди намагаюся грати не скажу, що в ідеальну гру, але настільки відмінну, наскільки це можливо, що стосується гри без м'яча. Ми зберігали наш рівень організації в захисній стадії, проте в 1-му таймі, на мій погляд, ми були не зовсім ідеальними в тому розумінні, в якому я хотів.

Однак, якщо розглядати матч загалом, ми перемогли 4:0, і зараз як головний тренер я буду цілитися на поліпшення цього результату.

- Бондаренко "запалює"?

- Чудовий гол. Якби він забив ще раз, було б взагалі неймовірно. У нього був дуже хороший момент у 1-му таймі, щоб відзначитися дублем. Як усі наші гравці, він вирізняється дуже високою віддачею та рівнем роботи на тренуваннях.

Як я зазначав у попередніх інтерв'ю та пресконференціях, якщо він продовжить зберігати стабільність свого розвитку, він виросте у неймовірного гравця. Усі ми знаємо його як гравця з неймовірним набором особистих якостей.

Я хочу, щоб він ріс і був постійно тим гравцем, який робить різницю в кожному матчі. Саме від нього залежить, наскільки він буде витримувати цей рівень.

Read Entire Article