Пучков: Пока что киргизские имена подопечных я еще не все могу правильно произнести

2 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Український тренер Сергій Пучков, який нещодавно прийняв команду з Киргизстану "Мурас Юнайтед", розповів про першочергові завдання, поставлені перед ним.

- Як пройшло знайомство з новим для вас колективом?

- Усе добре, поступово звикаю. Поки що киргизькі імена підопічних я ще не всі можу правильно вимовити, тому відразу ж їх попередив: "Хлопці, не ображайтеся. Мені за короткий проміжок часу нашого спілкування ще важко встигнути декого з вас безпомилково назвати". Футболісти йдуть на контакт, ставляться з розумінням. От тільки поки що через певні причини вони не до кінця усвідомлюють значення дисципліни у спорті.

А в мене, де б я не працював, дисципліна - це перш за все. А киргизькі футболісти можуть запізнитися хвилин на п'ятнадцять на сніданок або на медогляд. Таке є в них у побуті. Добре, що хоча б на тренування не запізнюються. Я їм кажу: "Ви - професіонали. У вас є розклад заходів на кожен день, який вивішується для ознайомлення. І ви повинні це виконувати". Треба віддати їм належне - стараються.

Узагалі в тренерській роботі з "Мурас Юнайтед" намагаюся донести до підопічних свої вимоги, пояснивши їм, що саме потрібно робити для того, щоб грати в той футбол, який я пропагую.

Read Entire Article