Примера. Первые голы Альвареса и Галлахера за Атлетико, три ассиста Уильямса за Бильбао

1 month ago 19
ARTICLE AD BOX

Легка перемога "Матрацників", а катастрофічний старт "Валенсії" триває.

Мало того, що "Лос Чес" без перемог, так ще й їхні лідери Дуро, Гая, Алмейда травмовані, а Рафа Мір взятий під варту через звинувачення у зґвалтуванні.

Як грати в таких умовах? Відповідь "Валенсії" сьогодні — ніяк. Вона не грала футбол, не створювала моментів і жодного разу не пробила у площину воріт.

"Атлетіко", своєю чергою, вже до 30-ї хвилини міг забити 3-4 рази, але Серлот трохи комічно втрачав дуже зручні шанси; також не забивали Грізманн і Ліно — Мамардашвілі у воротах робив усе, що міг.

13 - Antoine Griezmann has scored 13 goals against Valencia in all competitions, only against Athletic Club (14) has he scored more goals in his professional career. Collection. pic.twitter.com/eCPp7bLVZk

— OptaJose (@OptaJose) September 15, 2024

Ясно, самотужки воротар такий матч не витягнув — уже на 39-й хвилині де Пауль пасом поміж ніг Москері вивів на ворота Ґаллахера, і Конор забив дебютний гол за "Атлетіко".

Ну, а на початку другої половини Грізманн зняв усі питання, підстерігши помилку Фульк'є.

У таблиці після перемоги в "Атлетіко" стало 11 очок — як і в "Реала" з "Вільяррелом". Утрьох вони переслідують "Барсу", що не помиляється (15). У "Валенсії" ж у скарбничці, як і раніше, жалюгідне 1 очко.

5-й тур Прімери. Мадрид. "Сівітас Метрополітано"

"Атлетіко" - “Валенсія” - 3:0

Голи: Галлахер, 39, Грізманн, 54, Альварес, 90+4

"Атлетіко": Облак - Льоренте, Ле Норман, Хіменес, Аспілікуета (Рейнілду, 77), Самуел Ліно (Рікельме, 67) - де Пауль (Корреа, 61), Коке, Ґаллахер, Грізманн (Сімеоне, 76), Серлот (Альварес, 61)

"Валенсія": Мамардашвілі - Фульк'є (Васкес, 71), Тарреха, Москера, Коррея - Дієго Лопес, Гільямон (Барренечеа, 46), Пепелу, Ріоха (Канос, 70) - Дані Гомес (Техон, 79), Герра (Валера, 79)

Попередження: Коке, 25 — Тарреха, 10, Гільямон, 32


Логічна перемога більш класної команди в матчі, який запам'ятався поганою грою воротарів.

Що Гейн, що Гуаїта не виручали, але пропускали голи після несильних ударів у себе під руками, це не топ-рівень.

А ось кого хвалити треба — це Уго Альвареса. Лівий фланг "Сельти" сам забив після симпатичного дриблінгу, а потім розрізав захист суперника пасом на Аспаса, що завершилося добиванням від Борхи.

???? ¡???????????????????????????????? ???????????? ????????????????????!

???? ¡???????????????????????????????? ???????? ???????????????? ????̀????????????????????????!

???? ¡????????????́ ???????????????????????????????????????? ???????? ????????????̃????, ????????????̃????!

pic.twitter.com/CYUbinr1vE

— Tenías Que Haber Tirado (@TQHTPodcast) September 15, 2024

"Вальядолід" один м'яч відіграв, але його спроби досягти більшого впиралися у відсутність забивних нападників, а на 81-й хвилині їх і поготів зруйнував Маріо Мартін, стрибнувши прямо в ноги Сведбергу, який тікав у контратаку.

У більшості "Кельти" вже не захищалися і незабаром забили ще — Дувікас у ближньому бою пробив абсолютно безпорадного сьогодні Гейна.

У таблиці після успіху "Сельта" тепер іде в групі лідерів із 9 очками. У "Вальядоліда" - 4 очки і місце біля зони вильоту.

5-й тур Прімери. Віго. "Балаїдос"

"Сельта" - “Вальядолід” - 3:1

Голи: Уго Альварес, 22, Борха Іглесіас, 35, Дувікас, 90+1 — Моро, 50

"Сельта": Гуаїта - Хаві Родрігес (Айду, 89), Старфельт, Жаїлсон (Маркос Алонсо, 75) - Мінгеса, Сотело (Даміан Родрігес, 69), Бельтран, Уго Альварес - Аспас, Борха Іглесіас (Дувікас, 69), Дуран (СВЕдберг, 76)

"Вальядолід": Гейн - Луїс Перес, Джемерт (Юрич, 64), Озкачар, Лукас Роса, Ндіай (Моро, 46) - Кіке Перес (Месегер, 46), Мартін, Амалла (Кенеді, 86) - Чукі (Іван Санчес, 46), Латаса

Попередження: Уго Альварес, 41, Сотело, 61, Хаві Родрігес, 68 — Лукас Роса, 40, Чукі, 45+1, Юрич, 84, Латаса, 87

Вилучення: Мартін, 81


Триває катастрофа з результатами "Лас-Пальмаса", який не перемагає в еліті з лютого.

Яскравий був матч. Початок — повністю за Більбао, який двічі забив у цікавих комбінаціях, плюс ще один м'яч у Сансета відібрали через крихітний офсайд.

"Лас-Пальмас" відповів на це перед перервою, але удар Кіріана з лінії воріт блискуче виніс Паредес.

Напевно, головний епізод матчу трапився на 56-й хвилині, коли молодий Мікель Хауресігар через недосвідченість пішов на необов'язковий фол і заробив червону.

Ба більше, з цього ж штрафного Сандро Рамірес дивовижним ударом відіграв один м'яч для канарців — 1:2.

Sandro Ramirez (29) scores a free kick goal to pull one back for Las Palmas and makes it 1-2 at home against Athletic Club. ⚽️????????pic.twitter.com/1SMe5DuFYm

— LaLigaExtra (@LaLigaExtra) September 15, 2024

Втім, "Атлетік" навіть у грі 10 на 11 проявив себе здорово, захищався з розумом, а на 76-й хвилині навіть забив ще — Вільямс на дальній штанзі дотягнувся до навісу та викотив на порожні ворота Паредесу. Ось вони, герої матчу: в одного гол і сейв, в іншого — три асисти.

"Лас-Пальмас" ще раз забив в ендшпілі, але це вже нічого не змінило. У Більбао після 5 турів 7 очок, це середина таблиці. У остров'ян набраних балів поки що 2.

5-й тур Прімери. Лас-Пальмас. "Естадіо де Гран-Канарія"

"Лас-Пальмас" - “Атлетік” - 2:3

Голи: Сандро, 58, Алекс Муньйос, 83 — Сансет, 7, Ніко Вільямс, 30, Паредес, 76

"Лас-Пальмас": Сіллессен - Парк, Алекс Суарес (Алекс Муньйос, 46), Маккенна (Беніто Рамірес, 77), Мармоль - Сандро, Хаві Муньйос (Фабіо Сілва, 63), Кампанья (Фабіо Гонсалес, 46), Кіріан Родрігес, Молейро - Макберні (Мата, 77)

"Атлетік": Агірресабала - де Маркос (Горосабель, 77), Вівіан, Паредес, Берчіче - Хауресігар, де Ґалларета (Прадос, 59) - Вільямс, Сансет (Унаї Гомес, 71), Ніко Вільямс (Беренґер, 71) - Ґурусета (Весґа, 59)

Попередження: Алекс Суарес, 27 — Хауресігар, 22, де Галларета, 45+1

Вилучення: Хауресігар, 56

Read Entire Article