Примера. Первая победа Хетафе, второй успех Ла Реала, Хамес начинает с ничьей

3 weeks ago 7
ARTICLE AD BOX

Лише друга перемога в лізі для "Реала Сосьєдад".

У принципі, все по ділу. "Валенсію" ми на полі бачили тільки в другому таймі, коли Пепелу пробивав небезпечно (врятував Реміро), а Тарреха замість удару головою впритул виконав щось невиразне плечем.

Весь інший час на полі були тільки баски — вони придумували, атакували, пробивали.

Кубо відкрив рахунок в ідеально розкресленій атаці вже на 8-й хвилині — йому зліва асистував Серхіо Гомес.

1 - @RealSociedadEN ????⚪️ attacker, Takefusa Kubo ????????, who scored his 24th @LaLigaEn goal today, has become the Japanese player with the most appearances in the history of the competition (167) surpassing Takashi Inui's record (166). Samurai. pic.twitter.com/Ho8TxFgxHP

— OptaJose (@OptaJose) September 28, 2024

У другому таймі "Сосьєдад" міг 3-4 рази закривати гру, але щоразу Оскарссону, Сучичу, Агеру не вистачало "інстинкту вбивці".

У підсумку чекати другого голу довелося аж до 80-ї хвилини, коли Серхіо Гомес запустив контратаку 2 в 1, і Браїс не поскупився — віддав Оскарссону на порожні ворота.

У таблиці після перемоги в "Реала Сосьєдад" стало 8 очок, у "Валенсії" залишилося 5.

8-й тур Прімери. Сан-Себастьян. "Аноета"

"Реал Сосьєдад" - “Валенсія” - 3:0

Голи: Кубо, 8, Оскарссон, 80, 90+3

"Реал Сосьєдад": Реміро - Арамбуру (Елустондо, 85), Субельдія, Агер, Хаві Лопес - Кубо (Магунаселая, 85), Субіменді, Сучич (Браїс Мендес, 75), Серхіо Гомес - Барренечеа (Тур'єнтес, 60), Оярсабаль (Оскарссон, 61)

"Валенсія": Мамардашвілі - Фульк'є, Москера, Тарреха, Васкес (Коррея, 37) - Дієго Лопес (Канос, 62), Пепелу (Барренечеа, 77), Гільямон (Алмейда, 77), Ріоха - Герра (Дані Гомес, 62), Дуро


Свою першу перемогу в новому чемпіонаті "Хетафе" здобув у максимально домінуючому ключі. 8:1 за ударами у площину воріт!

Глобально "Алавес" мав лише один шанс включитися в матч — перед перервою він претендував на пенальті, але ВАР справедливо його скасував.

Увесь інший час на полі був лише "Хетафе", який награв на 5-6 голів, але напоровся на майже геніальну гру воротаря Сівери, який відбив виходи на ворота Уче та Карлеса Переса, потужний постріл Ріко з лінії штрафного. Беррокаль же головою сам трохи промазав.

За підсумком забити вийшло тільки у двох — Арамбаррі зі штрафного допоміг рикошет, а Мілья реалізував пенальті, призначений за гру рукою.

2 - Getafe's Mauro Arambarri has scored two goals in total in his last four LaLiga games, after failing to score in his previous 66 games in the competition. Inspired. pic.twitter.com/ZvKaIYDc1S

— OptaJose (@OptaJose) September 28, 2024

Гостро не вистачає бомбардира "Хетафе", Борсі Майоралю треба швидше набирати форму після травми.

Поки що в таблиці в синіх 7 очок, у "Алавеса" - 10.

8-й тур Прімери. Хетафе. "Колізеум"

"Хетафе" - “Алавес” - 2:0

Голи: Арамбаррі, 42, Мілья, 58 (з пенальті)

"Хетафе": Сорія - Даконам, Беррокаль, Альдерете, Ріко - Карлес Перес, Арамбаррі (Аберден, 89), Мілья, Сола (Іглесіас, 70) - Уче (Альваро, 89), Їлдирим (Майораль, 74)

"Алавес": Сівера - Теналья, Абгар (Ману Санчес, 55), Седлар (Моуріньйо, 55), Діарра - Жордан, Бенавідес (Бланко, 55) - Вісенте, Стоїчков, Мартін (Кіке, 46) - Тоні Мартінес (Вільялібре, 69)

Попередження: Сола, 67, Арамбаррі, 78, Альваро, 90+2 — Абгар, 31, Бенавідес, 45, Сівера, 62, Бланко, 70, Кіке, 81, Вісенте, 90+3


Хамес Родрігес уперше вийшов у старті "Райо", і на користь це команді не пішло — вона не здолала одного з новачків еліти.

Хоча грали "Блискавки" цікавіше й гостріше, це факт.

Вони відкрили рахунок завдяки перехопленню та якісному проходу з ударом від Серхіо Камельйо.

У другому таймі де Фрутос подвоїв рахунок, але з мінімального офсайду. І майже одразу "Леганес" забив із нічого — Розьє відборовся на фланзі та прострілив на Круса, у якого в цьому сезоні ну дуже йде удар.

За рівного рахунку "Лега" мав ще один шанс — це Серхіо Гонсалес головою не пробив Баталью, але "Райо" все одно створював більше. Удар Альваро Гарсії Дмитрович витягнув дивом, та й спроба де Фрутоса з розвороту була максимально небезпечною. І це не кажучи вже про загальне ігрове домінування - "Райо" постійно атакував, був на м'ячі.

James Rodriguez almost scores a great goal but it's saved by Marko Dmitrovic ???????????????????? pic.twitter.com/0yCI2qP8IB

— LaLigaExtra (@LaLigaExtra) September 28, 2024

У таблиці в мадридців після сьогоднішнього 10 очок, у "Огірків" - 8.

8-й тур Прімери. Мадрид. "Естадіо Вальєкас"

"Райо Вальєкано" - “Леганес” - 1:1

Голи: Камельйо, 8 - Крус, 55

"Райо Вальєкано": Баталья - Раціу, Лежен, Мумін, Балью - Унаї Лопес, Сісс (Валентін, 63) - де Фрутос (Трехо, 80), Хамес Родрігес (Паласон, 64), Альваро Гарсія (Ембарба, 74) - Камельйо (Нтека, 64)

"Леганес": Дмитрович - Розьє, Серхіо Гонсалес, Настасич, Хаві Ернандес - Сіссе (Брашанац, 64), Тапіа - Крус (Франкеса, 85), Роберто Лопес, Альті (Оскар, 74) - Алле (де ла Фуенте, 74)

Попередження: Хамес Родрігес, 57, Ембарба, 90+4 — Тапіа, 27

Read Entire Article