Примера. Бетис — Хетафе 2:1. Настоящее возвращение Ло Чельсо

1 month ago 14
ARTICLE AD BOX

Команда Мануеля Пеллегріні більше володіла м'ячем і створила в рази більше моментів, ніж суперник, який приїхав головним чином захищати 0:0.

Ще в першому таймі Абде і Роке могли забивати, але Сорія на воротах відбивав дуже складні м'ячі.

Перфоманс воротаря "Хетафе" продовжився з подвоєною силою після перерви, коли він відбивав спроби Бельєріна, Льоренте, Роке (двічі). Давід - герой гри, безперечно, хоча й не зміг дотягнути своїх до нічиєї.

Ближче до кінця гри своїх підвів Мілья, зігравши рукою під час подачі, і Ло Чельсо з точки відкрив рахунок.

Ну, а на 74-й хвилині Джованні оформив дубль дальнім ударом із рикошетом, таким чином на повний голос заявивши Ла Лізі — я повернувся!

Безумовно, це хороша новина для всіх, сильні гравці в іспанських середняках зараз на вагу золота. У таблиці ж у "Бетікос" 8 очок, це ТОП-7, а "Хетафе" плентається в зоні вильоту з 3 балами.

3-й тур Прімери. Севілья. "Беніто Вільямарін"

"Бетіс" - “Хетафе” - 2:1

Голи: Ло Чельсо, 61 (з пенальті), 74 — Арамбаррі, 90+2

"Бетіс": Руї Сілва - Бельєрін, Льоренте, Натан, Перро (Рікардо Родрігес, 46) - Альтіміра, Рока - Форнальс (Руїбаль, 77), Ло Чельсо (Лосада, 78), Абде (Хуанмі, 86) - Вітор Роке (Авіла, 86)

"Хетафе": Сорія - Іглесіас, Даконам, Альдерете, Ріко - Сола (Арамбаррі, 62), Мілья (Ріско, 75), Аленья (Сантьяго, 75), Уче - Їлдирим (Майораль, 75), Пітер Федеріко (Карлес Перес, 46)

Попередження: Перро, 38, Форнальс, 43, Руї Сілва, 88 — Сола, 12, Аленья, 13, Альдерете, 15, Йилдирим, 58, Ріко, 64

Read Entire Article