Полесье – Верес. Смотреть онлайн LIVE прямую видеотрансляцию матча УПЛ

6 days ago 4
ARTICLE AD BOX

В останньому матчі футбольного уікенду в Українській Прем'єр-лізі є очевидний фаворит та аутсайдер. Житомирське "Полісся" прийматиме у себе вдома рівненський "Верес".

  • Всі найяскравіші події матчу дивіться в режимі Live у Telegram UA-Football

Наразі у команди Імада Ашура все в порядку, зі своїх перших 4 поєдинків нового сезону національного чемпіонату вони виграли тричі і всього лиш один раз зіграли внічию, сталось це у матчі проти "Інгульця". Впевнена хода впевненої команди, яка скинула із себе тиск виступу у єврокубках. "Верес", у свою чергу, як завжди, нестабільний. У їхньому активі лише одна перемога над "Колосом", одна нічия з "Карпатами" і три поразки в інших матчах. Вони займають 12-те місце у турнірній таблиці і виправити це положення після сьогоднішнього матчу буде вкрай важко.

Старт поєдинку — о 18:00. Дивитися футбол можна буде на телеканалі УПЛ ТБ. Він доступний у багатьох провайдерів, на ОТТ-платформах, у кабельних мережах (Setanta Sports, sweet.tv, Omega TV, Воля ТБ, Київстар ТБ, Vodafone TV тощо).

Також відбудеться текстова онлайн трансляція — опис подій на полі в живому часі. Стежити за нею можна в матч-центрі UA-Футбол >>>

Українська Прем'єр-ліга 2024/25, шостий тур

15.09.2024. 18:00. Житомир. Центральний міський стадіон "Полісся"

"Полісся" - "Верес"

Відеотрансляція матчу доступна за посиланням >>>>

Read Entire Article