Полесье - Верес. Анонс и прогноз матча УПЛ на 15.09.2024

6 days ago 2
ARTICLE AD BOX

Один із лідерів української першості проти аутсайдера. Завершення футбольного вікенду в УПЛ ознаменується очним протистоянням житомирського "Полісся" та рівненського "Вереса". У Житомирі команда Імада Ашура буде приймати підопічних Олега Шандрука.

  • Більше новин зі світу футболу читайте в режимі Live у Telegram UA-Football

6-й тур УПЛ сезону 2024/25

Неділя, 15-е вересня

Житомир, Центральний міський стадіон "Полісся"

Арбітр: Копієвський Віктор

Полісся "Полісся" 18:00 "Верес" Верес

Текстова онлайн-трансляція матчу – матч-центр UA-Футбол >>> | відеотрансляція: УПЛ ТБ

Полісся "Полісся": останні новини

Наразі у "Полісся" все чудово. "Знявши" з себе тиск дебютних виступів в єврокубках житомиряни повністю сконцентрувалися на регулярному чемпіонаті. І поки машина Імада Ашура забуксувала лише одного разу - у третьому турі "вовки" на своєму полі не зуміли розкрити оборону "Інгульця" та розписали нічию (1:1).

В інших ж поєдинках неодмінно фіксувалися перемоги. Зокрема, на правах господаря матчу "Полісся" знищило київську "Оболонь" (4:0), на той момент ще під керівництвом Валерія Іващенка. А на виїзді в Одесі, перед перервою на поєдинки збірних був розгромлений "Чорноморець" Олександра Бабича (4:1). Ну а на самому старті цієї першості підопічні Ашура мінімально обіграли самого чемпіона в особі донецького "Шахтаря" Маріно Пушича.

Під час вересневої паузи ще була товариська гра з луганською "Зорею", яку "вовки" програли. Втім, це лише контрольний спаринг, і результат в ньому не є показником від слова зовсім.

Якщо ж говорити саме про гру, а не результати, то тут також проглядається відчутний прогрес. Футболісти все краще розуміють та адаптовуються під вимоги, та ігрову стилістику нового наставника. Особливо, це стосується атакувальної лінії команди. Результативність вінгерів Назаренка та Гуцуляка не дадуть збрехати.

Сам ж Імад Ашур також розуміє, що процес формування колективу та комадної гри все ще триває.

"Знову у нас є суттєва різниця між таймами. Знову віддаємо дуже багато для того, щоб нав’язувати свою гру, щоб намагатися домінувати так, як ми хочемо. І знову у другому таймі намагаємось домінувати, коли ми страждаємо. Хочемо цю другу частину згодом прибрати, але для цього потрібен час. Поки що ми тільки у процесі і можемо лише намагатися нав’язувати те, що ми хочемо. Ярадий за хлопців. Є результат, і я радий, що його здобуваємо завдяки тій грі, яку ми собі уявляємо. Поки що не всю гру, але ми багато разів говорили про те, що знаходимось у процесі формування чогось нового. І це нормально. Знову ж таки: хлопці молодці, і їм подяка за те, що домінували в обох випадках", - розповів коуч "Полісся" після перемоги над "моряками".

Орієнтовний склад "Полісся": Волинець, Тейлор, Віалле, Чоботенко, Михайліченко, Таллес Коста, Бабенко, Крушинський, Гуцуляк, Пайшао, Назаренко.

Верес "Верес": останні новини

У "Вереса" все традиційно - нестабільно. В активі рівнян поки лише одна перемога - над кризовим ковалівським "Колосом" (1:0). Примітно, що наразі це був єдиний виїздний поєдинок підопічних Шандрука у цій кампанії УПЛ.

На своєму ж полі народний клуб зазнав трьох поразок: від срібного та бронзового призерів, та від абсолютного дебютанта елітного українського дивізіону. Звичайно, йдеться про фіаско з київським "Динамо" Олександра Шовковського, криворізьким "Кривбасом" Юрія Вернидуба та "Лівим Берегом" Віталія Первака. Ну і ще була нульова нічия у стартовому турі у грі з львівськими "Карпатами" Владислава Лупашка.

Проте, найбільш показовим вийшов двобій з "лелеками" перед самою перервою на матчі Ліги націй. Футболісти "Вереса" повністю домінували над підопічними Первака та могли забивати у першому таймі чотири м'ячі. Але в останній третині тієї гри спрацювали заміни наставника киян і все перевернулось з ніг на голову. З цієї зустрічі можна зробити чіткий висновок, що у команди Олега Шандрука точно є свій почерк та певний рівень.

Проте, "Вересу", як і у минулому сезоні, конче не вистачає стабільності. Ні, навіть не як такої стабільності, бо очікувати її від колективу, який за фактом у кожному сезоні бореться за виживання, буде наївним рішенням. Рівняни просто-напросто часто важко працюють, а після цього розгублюють свою перевагу на рівному місці.

"Чи могли б ми здобути більше очок за більшої вдачі? Я прихильник того, що замість розраховувати на вдачу - потрібно систематично працювати над власними помилками, аби їх не повторювати. В нас були проблеми на завершальній стадії. Ми створювали достатньо моментів, щоб розраховувати на більше очок у стартових матчах чемпіонату", - поділився думками тренер "Вереса" після поразки від новачка УПЛ.

Втім, до поєдинку з "Поліссям" рівняни підходять у хорошому настрої. Оскільки, на минулому тижні була мінімальна перемога над львівськими "Карпатами", хоч і у товариській грі.

Орієнтовний склад "Вереса": Кожухар, Гакман, Гончаренко, Вовченко, Шевченко, Куція, Яго, Шарай, Степанюк, Дахновський, Гайдучик.


"Полісся" - "Верес". Особисті зустрічі

На різних рівнях житомирська та рівненська команди провели між собою 24 матчі. Більшість з них припали на виступи в нижчих українських дивізіонах. А в рамках УПЛ "Полісся" та "Верес" зіграли 2 очні зустрічі. Загальна ж статистика протистоянь на боці саме рівнян.

Статистика очних поєдинків:

Полісся - Верес. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 15.09.2024 - изображение 13

"Полісся" - "Верес". Останні офіційні матчі

Полісся "Полісся":

Полісся - Верес. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 15.09.2024 - изображение 15


Верес "Верес":

Полісся - Верес. Анонс і прогноз матчу УПЛ на 15.09.2024 - изображение 17


Турнірне становище команд

В принципі команди Імада Ашура та Олега Шандрука йдуть на прогнозованих місцях. "Полісся" з 10-ма заліковими балами розташувалось на другій позиції у турнірній таблиці, а "Верес" має в своєму активі поки лише 4 очки та наразі посідає 12-ту сходинку.

"Полісся" - "Верес". Ставка і коефіцієнти


"Полісся" - "Верес". Прогноз на матч від UA-Футбол

Перемога 3:1. За усіма ігровими параметрами "Полісся" виглядає, як мінімум, солідніше. Букмекери такої ж думки. У рівнян, відверто, шансів мало, хоча і команда Олега Шандрука може нав'язати боротьбу. Але чи здобуде "Верес" очки в Житомирі, це велике питання.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу.

Read Entire Article