Первая лига. Полтава – Мариуполь 3:0. Солидная игра полтавчан

3 weeks ago 14
ARTICLE AD BOX

Після вчорашньої перемоги ЮКСА полтавчани втратили перше місце у групі Б. Сьогодні господарів влаштовувала лише перемога. "Маріуполь" у попередній грі на своєму полі зіграв внічию з "Кудрівкою" і посідає шосте місце. "Полтава" тиждень тому у дербі переграла "Кремінь" - 4:2.

Господарі прогнозовано активно розпочали гру, але довести свої атаки до логічного завершення вони не змогли. Підопічні Краснопьорова витримали стартовий натиск суперників і змогли відвести гру від власних воріт. З атакою у приазовців були суттєві проблеми. Роботи у Восконяна не було.

На 32-й хвилині полтавчани відкрили рахунок. Після передачі Одарюка в один дотик в кут пробив Дмитро Плахтир - 1:0. Більше голів до перерви не було. Солідна гра господарів.

Після перерви продовжували активно грати підопічні Сисенка, але збільшити свою перевагу не вдавалося. Розмова з тренером не пішла на користь гостям. На 68-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота "Маріуполя" за фол Караващенка проти Вівдича. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Щербак - 2:0. На 82-й хвилині після подачі з кутового довів рахунок до розгромного Місюра - 3:0.

Таким чином, перемога дозволила "Полтаві" повернутися на перше місце.

Перша ліга. Восьмий тур. Група Б

"Полтава" - "Маріуполь" 3:0

Голи: Плахтир (32), Щербак (69, пен), Місюра (82)

"Полтава": Восконян - Бужин, Підлепич, Місюра, Коцюмака, Даниленко, Плахтир, Галенков, Одарюк, Щербак, Марусич

"Маріуполь": Караващенко - Тєрєхов, Жовтенко, Фатєєв, Жовтенко, Харжевський, Мельниченко, Задоя, Пентелейчук, Зубков, Савін, Петренко

Read Entire Article