Первая лига. Металлист – Прикарпатье 2:1. Вторая подряд победа харьковчан

3 weeks ago 9
ARTICLE AD BOX

Харків'яни підходили до домашнього матчу на фоні емоційного піднесення. "Металіст" у минулому турі вперше у сезоні переміг. Дубль Петра Луціва допоміг розгромити "Минай" - 3:0. "Прикарпаття" в попередньому турі участі не брало і перебуває на сьомому місці.

Вже на 11-й хвилині господарі відкрили рахунок. Після ідеальної передачі Кайдалова з меж штрафної потужно у кут воріт пробив Підручний - 1:0. Такого початку зустрічі не очікували підопічні Рипана. Приємно спостерігати за прогресом молодих футболістів "Металіста". Харків'яни у першій половині тайму нічого не дали створити гостям. М'яч у футболістів "Прикарпаття" не тримався, тому про якісь комбінації неможливо було навіть говорити. Господарі і після голу продовжили грати першим номером. "Прикарпаття" у цьому сезоні команда, від якою не знаєш чого очікувати у тому чи іншому матчі.

На початку другого тайму Підручний потужним ударом змеж штрафної збільшив перевагу "Металіста" - 2:0. Проте, досить швидко гості повернули інтригу у матч. Після передачі Хоми відзначився Цюцюра - 2:1. Відігратися колектив із Івано-Франківська вже не зміг. Друга поспіль перемога "Металіста".

Перша ліга. Група А. Дев'ятий тур

"Металіст" - "Прикарпаття" 2:1

Голи: Підручний (11, 55) - Цюцюра (61)

"Металіст": Рибак, Федорів, Мизюк, П. Луців, Вернаттус, Багачанський, Підручний, Синчук, Кайдалов, Тепляков, Дігтярь

"Прикарпаття": Кучерук, Швець, Болденков, Француз, Радульський, Замуренко, Цюцюра, Соловйов, Бучакчийський, Хома, Барчук

Read Entire Article