Осасуна — Барселона. Анонс и прогноз матча Примеры на 28.09.2024

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

"Барселона" після 7 перемог у стартових 7 турах приїде на “Ель Садар”, де “Осасуна” цього сезону виступає теж дуже ефективно.

Легкої прогулянки каталонцям точно чекати не варто, але, звісно, це не скасовує її фаворитизму. Команда Гансі Фліка заощадила сили в четвер із "Хетафе", приберегла Педрі і, гадаємо, на "Осасуну" чекає монотонна облога уже зі старту.

Прімера. 8-й тур
28 вересня. Памплона. "Ель Садар"
"Осасуна" 22:00 "Барселона"
Арбітр: Гільєрмо Куадра Фернандес
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Новини "Осасуни"

Памплона в цьому сезоні набрала 10 з 11 очок саме на своєму полі. Дива і тільки. На виїзді Рохільйос жодного разу не пробили по воротах "Жирони" (0:4) і лише раз — по воротах "Валенсії" (0:0). Водночас удома "Осасуна" і забиває, і атакує.

З Вісенте Морено команда грає найчастіше за схемою 4-1-4-1. Лукас Торро — чистильник; Анте Будимир — бомбардир і головна надія при подачах. Найкращий фланговий гравець — орендований у "Баварії" Браян Сарагоса, здатний і пройти, і пробити. Проти ненадійного Іньякі Пеньї це може бути грізна зброя.

45 - Osasuna's top scorers in LaLiga history:

???????? Sabino Andonegui - 57
???????? ANTE BUDIMIR - 45 ????
???????? Jan Urban - 45

Swan. pic.twitter.com/J3sUoLujUF

— OptaJose (@OptaJose) September 21, 2024

"Осасуна" мала на день більше відпочинку, це допоможе їй в обороні, як і вируючі трибуни “Ель Садара”. Результат? Чесно, це перший матч Памплони під керівництвом Вісенте проти топа, і загадувати щось важко. З попереднім тренером, Аррасате, з "Барсою" команда грала погано.

Новини "Барселони"

У каталонців 7 перемог у 7 турах, і це несподівано прекрасний результат. За таке навіть 1:2 з "Монако" в ЛЧ Гансі Фліку готові пробачити.

Тим паче, він грає далеко не основою. Араухо, Крістенсен, Гаві, Фермін, Ольмо, Берналь травмовані, Френкі ще не готовий — і навіть у такій ситуації Флік зумів дати відпочинок Педрі в минулому турі з "Хетафе", випустивши в центр поля Касадо, Еріка Гарсію і Торре. Слабке тріо, авжеж, але навіть із ним результат здобуто — 1:0.

7 - @Hansiflickk ???????? has become only the third @FCBarcelona´s manager to win his first seven #LaLiga games, after Gerardo Martino in 2013, who won his first eight, and Ernesto Valverde in 2017, who won his first seven. Full. pic.twitter.com/ssGKZfHuqs

— OptaJose (@OptaJose) September 25, 2024

У Левандовського вже 7 голів у 7 матчах, він знову небезпечний. Але головна зброя "Барси" нині — Ямаль. Цей 17-річний юнак обігрує й ухвалює рішення, немов йому 25-27 років, і він давно в списках претендентів на ЗМ. Лише закривши його, "Осасуна" може претендувати на результат, адже з "відкритим" Ламіном "Барса" вже забила 23 голи в 7 турах — найвищий показник в топ-лігах.

"Осасуна" - “Барселона”: статистика особистих зустрічей

Минулого сезону "Барса" обіграла "Осасуну" тричі — 2:1 на "Ель Садарі", 1:0 на "Монжуїку" і ще 2:0 у Суперкубку в Ер-Ріяді.

Загалом же переможна серія каталонців із Рохільйос налічує 6 матчів. Остання нічия була на "Ель Садарі" у грудні 2021-го (2:2), остання поразка — у липні 2020-го на "Камп Ноу" (1:2).

Останні матчі "Осасуни"

Осасуна — Барселона. Анонс і прогноз матчу Прімери на 28.09.2024 - изображение 4


Останні матчі "Барселони"

Осасуна — Барселона. Анонс і прогноз матчу Прімери на 28.09.2024 - изображение 5


Турнірне становище команд


Орієнтовні склади

Втрати "Барси" ми вже назвали; не згадали тільки тер Штегена, який вибув нещодавно і, здається, на весь сезон. За чутками, йому на заміну клуб підпише Войцеха Щенсного.

В "Осасуни" ж лікуються тільки двоє — крайок Кіке Барха та опорник Ікер Муньйос.

"Осасуна": Еррера - Аресо, Бойомо, Катена, Бретонес - Торро - Рубен Гарсія, Монкайола, Орос, Сарагоса - Будимир

"Барселона": Пенья - Кунде, Кубарсі, Іньїго Мартінес, Бальде - Педрі, Касадо, Торре - Ямаль, Левандовський, Рафінья

"Осасуна" - “Барселона”: ставки та коефіцієнти

"Осасуна" - “Барселона”: прогноз від UA-Футбол

Зручний суперник для каталонців, як не крути. Та й тренерська майстерність Вісенте — питання дискусійне.

Поставимо на перемогу "Барси" - БК пропонують це зробити з коефіцієнтами від 1,5 і вище.

Read Entire Article