Олег Федорчук: Центр обороны Динамо остается проблемным, форварды пока тоже не впечатляют

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Відомий український тренер і експерт Олег Федорчук у світлі майбутнього матчу "Динамо" з "Лаціо" в Лізі Європи поміркував про сильні та слабкі сторони киян.

- Я не буду оригіналом, коли скажу, що останнім часом кияни додали. В арсеналі підопічних Олександра Шовковського з'явилося багато награних комбінацій і важливо, що вони намагаються діяти на високих швидкостях. Але чи вистачить цього запасу, щоб кинути виклик "Лаціо"? Тим паче, що в грі динамівців окрім плюсів залишається й чимало вразливих місць.

- Ось із цього місця, будь ласка, більш конкретно.

- У "Динамо" проблемним залишається центр захисту. Не виключено, що з часом стопери киян і заявлять про себе голосно, але зараз у них не можна на 100 відсотків бути впевненими. А ненадійний тил, повірте, негативно позначається на командних діях.

По-друге, нещодавній календарний матч із "Рухом" показав погану гру ногами воротаря Георгія Бущана. Згадайте хоча б, які націлені передачі він робив нападнику гостей Ігорю Краснопіру. На щастя для киян, той дуже прямолінійно діяв опинившись віч-на-віч із Бущаном. Хоча заради справедливості слід сказати, що в останній момент Георгій усував небезпеку після ним же створених гольових моментів. Але ж слід врахувати, що у нападників "Лаціо" вища виконавська майстерність, ніж у Краснопіра.

По-третє, форварди "Динамо" й надалі не вражають. Зокрема, новачок Герреро поки що не виправдовує сподівань. У "Зорі" він був, як то кажуть, вільним художником, грав, як йому заманеться. "Динамо" - значно більш організована команда і одразу стало помітно, що панамець банально не вписується в ансамбль. У керманича Шовковського з ним ще буде багато мороки.

Read Entire Article