Нуссаир Мазрауи: Скорее всего, в большинстве клубов найдется один-два игрока, которые пройдут этот сезон безо всяких травм

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Усе частіше лунають повідомлення про можливий страйк футболістами через надмірну кількість ігор, які доводиться їм грати протягом сезону. Чимало клубів вже на початку сезону зіткнулись з втратами важливих гравців, а частина з них вже вимушені завершити нинішню кампанію через травми (Родрі в "Манчестер Сіті", тер Штеген в "Барселоні"). Напередодні поєдинку в Лізі Європи проти "Твенте", захисника "МЮ" Нуссаїра Мазрауї не оминуло питання щодо його ставлення до великої кількості матчів в сезоні.

"Існують матчі чемпіонату, кубкові ігри, єврокубки, чемпіонати Європи, чемпіонати світу. Якщо ви правильно налаштовані, підготовлені, ви можете грати до 70 ігор за сезон, що, звичайно, не для всіх. Швидше за все, в більшості клубів знайдеться один-два гравці, які пройдуть цей сезон без жодних травм. Якби ми дійсно мали відповідь на це питання, я думаю, що багато гравців могли б зіграти до 70 ігор, але в реальності ви бачите те, що я сказав: велика команда, яка грає багато матчів, вони [гравці] не в змозі зіграти таку кількість ігор. З кожним сезоном їх стає все більше, і з кожним сезоном ви бачите все більше і більше травм, але в цілому це вже занадто", - підкреслив марокканець.

Додамо, що у складі "МЮ" в лазареті на цю мить перебувають четверо гравців: Лені Йоро, Люк Шоу, Тайрелл Маласіа та Віктор Лінделеф.

Read Entire Article