Норвегия - Австрия. Анонс и прогноз матча Лиги наций на 09.09.2024

1 week ago 16
ARTICLE AD BOX

"Нижче очікувань". Так можна охарактеризувати перші зіграні матчі Ліги націй у виконанні Норвегії та Австрії. Перші не змогли впоратися з Казахстаном (0:0), другі відчули серйозний опір з боку Словенії (1:1). Норвежців та австрійців вважають фаворитами цієї групи. Якраз і перевіримо в очному поєдинку, хто з них виглядає цікавіше.

Ліга націй. 2 тур. Ліга В

09.09.2024. Стадіон Уллевол (Осло)

Головний арбітр: Никола Дабанович (Чорногорія)

Норвегія - Австрія. 21:45

Пряма трансляція: MEGOGO Футбол 3

Норвегія

Столе Сольбаккен залишається головним тренером збірної Норвегії, незважаючи на відсутність у команди особливих успіхів. Звісно, особливо звертаємо увагу на Євро-2024. Туди норвежці вийти не зуміли. У групі відбору посіли 3-тє місце, серйозно відставши від Іспанії та Шотландії. Що цікаво, четверта Грузія теж відібралася на турнір, але через Лігу націй. Виходить, невдахами стали лише Норвегія та бідолашний Кіпр.

У першій грі нового сезону в Лізі націй команда Сольбаккен зустрічалася з Казахстаном. Очікувалася перемога, адже Норвегію взагалі частина експертів вважає головним претендентом на 1-ше місце групи. Але здобути 3 очки не вдалося. Навіть забити не вийшло. Норвегія домінувала на полі та заслуговувала бодай на 1 гол, однак казахи вистояли.

В офіційних поєдинках скандинави Австрію ще не перемагали. Та й взагалі, історія протистоянь далеко не на їхню користь - лише один позитивний результат у спарингу.

Молоде зіркове покоління на чолі з Едегором, Голандом і Серлотом здобуло лише одну перемогу в останніх 6-ти матчах. Із суперниками типу Данії або Чехії вже виникають проблеми. З Австрією має бути ще важче...

Австрія

Збірна Австрії непогано виступила на Євро-2024. Здавалося, потрапили ледве не у "групу смерті" (до Франції, Нідерландів та Польщі). Але здивували багатьох, вийшовши у плей-оф із першого місця. Вже там Туреччина стала на заваді Австрії у розвитку ще більшого успіху.

Рангніку хочеться зберегти запал гравців і надалі. Щоправда, вже у першій грі Ліги націй виникли проблеми. В принципі, очікувалося, що Словенія дасть бій та спробує зачепитися за очки. Сталося, як гадалося. Австрійці багато атакували, однак проломити оборону міцного суперника було важко. Одними подачами тут справу не вирішиш. Коротше кажучи, зіграли внічию 1:1.

Австрійці точно хочуть повернутися до найвищого дивізіону Ліги націй. У ньому вони виступали минулого розіграшу. А якщо є таке бажання - треба демонструвати впевнену гру у матчі з головним опонентом групи - Норвегією.

До речі, австрійці добре грають на виїзді. Поразок вони не бачили вже 8 виїзних поєдинків поспіль. Проблемою є пропущені м'ячі. В останніх 8-ми матчах усіх турнірів колектив Рангніка обов'язково пропускав.

Останні 3 матчі

  • Останні 3 зустрічі Норвегії:

06.09. Казахстан - Норвегія 0:0 (Ліга націй)
08.06. Данія - Норвегія 3:1 (Контрольний матч)
05.06. Норвегія - Косово 3:0 (Контрольний матч)

  • Останні 3 зустрічі Австрії:

06.09. Словенія - Австрія 1:1 (Ліга націй)
02.07. Австрія - Туреччина 1:2 (Євро)
25.06. Нідерланди - Австрія 2:3 (Євро)

  • Останні очні зустрічі:

2020. Австрія - Норвегія 1:1 (Ліга націй)
2020. Норвегія - Австрія 1:2 (Ліга націй)
2002. Австрія - Норвегія 0:1 (Контрольний матч)

Турнірна таблиця

Норвегія - Австрія. Анонс і прогноз матчу Ліги націй на 09.09.2024 - изображение 4

Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч Норвегія - Австрія від UA-Футбол

Букмекери вбачають більше шансів на перемогу у норвежців. Хоча, тут можна посперечатися. Як на нас, більш ймовірним виглядає нічийний результат. Команди перебувають у плюс-мінус однаковій формі, норвежці мають проблеми зі здобуттям перемог, австрійці часто пропускають... І обидві вони хочуть посісти перше місце в групі. Очікуємо хорошу битву потенційних лідерів.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу

Read Entire Article