Ницца – Реал Сосьедад. Прогноз матча Лиги Европы на 25.09.2024

3 weeks ago 13
ARTICLE AD BOX

Ліга Європи, 1-й тур

Ніцца, Альянц Рів'єра

Ніцца - Реал Сосьєдад 22:00

Трансляція - Megogo

Ніцца

"Ніцца" на старті сезону - найбільш непередбачувана команда Ліги 1. Франк Ес стартував на Лазурному березі з 2 перемог у 5 турах, і це при тому, що його підопічні встигли зіграти з усіма трьома новачками еліти. "Осеру" (2:1) в першому турі поступилися по ділу, і могли програвати більше. Зате "Анже" (1:4) на виїзді спокійно рознесли. А "Сент-Етьєн" (8:0) на вихідних так взагалі знищили.

Ще була вкрай дивна гра із сусідами з "Марселя" (2:0). Там був рівний перший тайм і повна домінація в другому, і навіть чисельна перевага в останні чверть години, але результат виявився невтішним. Одна з причин нестабільності - підхід Франка Еса, який тактично сильно відрізняється від попередників.

Великою проблемою став виліт одразу двох основних вінгерів. Жеремі Бога пошкодив гомілкостоп, як і літній новачок досвідчений Морган Сансон, куплений у "Астон Вілли". Головна втрата - правий інсайд Гаетан Лаборд, найнебезпечніший гравець команди біля чужих воріт. У 30-річного гравця перелом ноги.

Реал Сосьєдад

У "Реал Сосьєдада" старт сезону вийшов ще гіршим. Підопічні Іманоля Альгуасіля лише один раз пізнали смак перемоги від початку кампанії, а до Франції вони прилетіли з 5-матчевою серією без перемог. Єдиний виграш у "Еспаньола" (0:1) був узагалі не по грі. Був непоганий перфоманс із "Реалом" (0:2), але після першого голу гру було закінчено.

Решта матчів - повний провал. Домашні поразки "Райо Вальєкано" (1:2) і "Алавесу" (1:2) та невдалі виїзди до "Мальорки" (1:0) і "Реала Вальядолід" (0:0) без забитих голів підняли питання про доречність перебування Альгуасіля біля керма команди. Так, влітку були продажі одразу двох важливих гравців - центрбека Ле Нормана в "Атлетіко" і бокс-ту-бокса Меріно в "Арсенал". Але це не виправдовує гру і результати на рівні андердога.

У жахливій формі після виснажливого літа приїхав автор переможного голу Іспанії на Євро Мікель Ойарсабаль. Той забитий м'яч так і залишається останнім на рахунку капітана "синьо-білих". Але головна проблема - це правий фланг захисту. Амарі Траоре вилетів із травмою хрестів, а його дублер Альваро Одріосола відсутній із середини серпня із серйозним пошкодженням щиколотки.

Орієнтовні склади

Ніцца: Булка - Ндайшиме, Бомбіто, Данте - Клосс, Росаріо, Ндомбеле, Бар - Чо, Мукоко, Гессан

Реал Сосьєдад: Реміро - Арамбуру, Субельдія, Агерд, Гомес - Сучич, Субіменді, Туррієнтес - Кубо, Беккер, Ойарсабаль

Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч Ніцца - Реал Сосьєдад від UA-Футбол

"Реал Сосьєдад" зараз просто мертвий. "Ніцці" тут навряд чи вдасться повторити звершення рівня матчу з “Сент-Етьєном”, але перемогу хлопці Франка Еса забирати вдома повинні. Ставка: перемога "Ніцци" з коефіцієнтом 2.49.

Read Entire Article