Найеф Агерд о переезде в Реал Сосьедад: Если я здесь, то это потому, что клуб меня знает, и тренер тоже

1 week ago 2
ARTICLE AD BOX

"Біло-сині" наприкінці трансферного вікна орендували на сезон у "Вест Гема" Наєфа Агерда. Під час офіційної презентації марокканський захисник зазначив, що його футбольні якості добре підходять "Реал Сосьєдаду".

"Хочу подякувати всім у клубі. Останні години ринку були дуже напруженими, але я дуже радий бути тут, у цьому великому клубі з великою історією. Коли я говорив з Роберто [Олабе - спортивний директор] і тренером, я знав, що повинен приїхати сюди. Це дуже здоровий клуб, який допомагає гравцям багато вдосконалюватися, і це те, що я шукаю, тому що я хочу рости, як і клуб, який хоче бути якомога вище. Якщо я тут, то це тому, що клуб мене знає, і тренер теж. Мені подобається стиль гри "Реал Сосьєдада", тому що вони хочуть володіти м'ячем, вони хочуть пресингувати високо, це ті характеристики, які мені дуже подобаються. Є багато талантів, але що мені подобається, так це колектив, тренер надає цьому великого значення, не поводитися як зірки, робити це зі скромністю", - цитує марокканця Marca.

Додамо, що Наєф Агерд може дебютувати за "біло-синіх" вже у суботу, 14 вересня, у домашньому матчі проти мадридського "Реала".

Read Entire Article