Михавко: Знали, что игра с ЛНЗ будет непростой

2 weeks ago 17
ARTICLE AD BOX

Захисник "Динамо" Тарас Михавко поділився емоціями від перемоги над "ЛНЗ" (1:0) у 5-му турі УПЛ.

- Звичайно, приємно грати на рідному стадіоні за підтримки наших вболівальників. Ми дуже цього чекали, усім дякую за підтримку.

Гра була, звичайно, непроста. Ми знали, що гра буде такою, тому що проти "Динамо" завжди суперники викладаються вдвічі краще.

Тим більше у нас була важка ситуація з постійними переїздами, кожні 4 дні гра, десь втомлені. Але ми все одно готувалися до цієї гри і готувалися тільки для позитивного результату. Тому дякую всім за підтримку, все супер.

- Сьогодні у "Динамо" була пара центральних захисників Михавко - Біловар. Наскільки вже налагоджена ваша взаємодія?

- Взаємодію ми відпрацьовуємо на тренуваннях із захисниками, в іграх граємо. Звісно, є деякі моменти, які потрібно покращувати, але хто б не грав, ми всі викладаємося на максимум, усі один одного підтримуємо, тому з цим проблем точно немає.

- Нещодавно відбулося жеребкування основної стадії Ліги Європи. Яким виявився жереб для "Динамо", на вашу думку? Кого б ви виділили з майбутніх суперників?

- У нас випали хороші суперники. Я б не сказав, що є десь слабші, але я хотів би виділити "Лаціо", "Рому", "Галатасарай" і, звичайно, "Реал Сосьєдад".

Хороші дуже команди, грають у європейських топ-лігах, тому з ними буде непросто. Але ми будемо готуватися для позитивного результату, щоб потішити наших уболівальників і нашу країну, - сказав Михавко.

Read Entire Article