Министр молодежи и спорта Бедный: Нет времени наслаждаться парижской победой над россиянами

2 weeks ago 10
ARTICLE AD BOX

Міністр молоді та спорту Матвій Бідний розповів, що Україна має план дій з недопуску росіян та білорусів до зимової Олімпіади-2026, яка пройде з 6 по 22 лютого в Мілані та Кортіна-д'Ампеццо.

- Менш як за два роки відбудуться зимові Олімпійські ігри. Як зробити, щоб росіян та білорусів не було на них?

– Вже цього тижня проводимо велику нараду із залученням робочої групи, медіа, розслідувачів. Ми бачимо, що представники країни-терориста активно намагаються покращити ситуацію для себе, збільшують вплив, роблять спроби повернутися до міжнародних організацій. У той же час бачимо їх слабкі місця.

Є план дій, щоби не допустити їх до Олімпіади. Все анонсувати не буду. Ми розуміємо, що часу для відпочинку немає, немає часу насолоджуватися паризькою перемогою над ними. Це не зловтіха над ворогом, а наше розуміння ситуації. Дуже важливо, щоб увесь світ розумів, чому спортсмени із триколором не допущені до змагань. Чому? Тому що цей прапор сьогодні заборонено! Це прапор країни, що порушує міжнародні правила, прапор терориста, який вбиває мирних людей та руйнує основу, на якій стоїть усе цивілізоване суспільство.

Наша місія сьогодні – тримати цей фронт і показувати тій частині світу, яка цікавиться спортом – це величезна аудиторія, що зараз це актуально та правильно, що війна продовжується, що росіяни не перестали вбивати наших громадян, що вони не перестали окупувати наші території, що росіяни не припинили свій зухвалий міжнародний тероризм.

Read Entire Article