Маркевич: Ребров сделал выводы. Вернулся Пихаленок, вызван Кабаев. Он должен выпустить лучших, несмотря на фамилии

2 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Мирон Маркевич поділився враженнями від формування складу національної команди.

“Ребров однозначно проаналізував виступ на чемпіонаті Європи та зробив висновки. Ми бачимо, що є новачки у складі України. Повернувся Олександр Піхальонок до табору головної команди країни. Владислава Кабаєва було викликано з “Динамо”. Обидва виконавці креативні, націлені на атаку.

Не думаю, що варто очікувати на великі зміни у стартовому складі. Ребров має визначити лише, хто зараз у яких кондиціях, і випустити зі старту найкращих на даний момент, незважаючи на прізвища. Тренер викликав на вересневі матчі Ліги націй найкращих, хто на слуху".

"Відсутність Довбика – болісна втрата, але Україна грає в одного форварда. Яремчук, я впевнений, може гідно замінити Довбика у матчах проти Албанії та Чехії. Роман на Євро дуже солідно виглядав, забив важливий м'яч Словаччині.

І так, є ще й Ванат. Владислав непогану форму показує на початку чемпіонату. У кваліфікації Ліги чемпіонів забив “Зальцбургу” та “Партизану”.

Думаю, що наші хлопці виграють із різницею в один гол. Рахунок буде або 1:0, або 2:1 на користь України. Повинні перемагати”, – вважає екснаставник “Металіста” та “Дніпра”.

Сьогодні ввечері “жовто-сині” гратимуть проти Албанії.

Read Entire Article