Мариуполь едет в гости к лидеру. Что смотреть в воскресенье в Первой лиге

3 weeks ago 19
ARTICLE AD BOX

Завтра зіграють ще два матчі восьмого туру Першої ліги сезону 2024/25. До вашої уваги анонс протистоянь в Минаї та Полтаві.

Група А

"Минай" - "Металіст"

22.09.2024. 15:00. "Минай". Минай

Четверта команда групи прийматиме восьму. "Минай" минулий тур пропускав і ця пауза мала піти на користь команді, яка не надто вдало виступає останнім часом. Перемога, дві поразки та дві нічиї - такі результати підопічних Любеновіча. У шостому турі "Минай" на виїзді зіграв внічию з "Епіцентром", але у тому матчі фортуна була на боці ужгородців. "Металіст" у минулому турі мінімально програв "Буковині". В атаці підопічні Аніщенка нічого не змогли створити. Було помітно, що проти організованого суперника харків'янам грати дуже непросто. Відзначимо, що "Металіст" у нинішньому сезоні ще не перемагав.

Група Б

"Полтава" - "Маріуполь"

22.09.2024. 13:00. "Молодіжний". Полтава

Лідер групи прийматиме шосту команду. "Полтава" завдяки перемогі над "Кременем" змогла повернути собі лідерство. З найкращого боку себе у тому матчі проявив захисник Євгеній Місюра. Нагадаємо, що підопічні Сисенка у нинішньому сезоні ще не програвали. "Маріуполь" у минулому турі зіграв внічию з "Кудрівкою" - 0:0. У першій половині зустрічі підопічні Краснопьорова грали цікавіше, а наприкінці матчу приазовцям довелося відбиватися. На "Маріуполь" очікує дуже непростий виїзд, але ця команда може нав'язати боротьбу лідеру.

Read Entire Article