Манчестер Юнайтед - Твенте. Анонс и прогноз матча Лиги Европы на 25.09.2024

3 weeks ago 11
ARTICLE AD BOX

Ліга Європи розпочинається! У 1-му турі Етапу ліги зустрінуться "Манчестер Юнайтед" і "Твенте". Обидві команди не надто впевнено розпочали новий сезон, тож буде цікаво глянути як вони виступлять у єврокубку.

Ліга Європи. 1 тур

25.09.2024. "Олд Траффорд", Манчестер

Головний арбітр: Сімоне Соцца (Італія)

Манчестер Юнайтед - Твенте. 22:00

Пряма трансляція: MEGOGO Футбол 2

Манчестер Юнайтед

Минулий сезон став для "Манчестер Юнайтед" провальним. Команда жахливо виступила у Лізі чемпіонів, посівши останнє місце в своїй групі. І ніби усі сили можна було використати для АПЛ, але й там успіху не досягли - посіли 8-му сходинку у таблиці. Пощастило, що виграли Кубок Англії, який вивів їх у Лігу Європи.

Щодо нового сезону, то "червоні дияволи" знову мають проблеми і нестабільність. Програли битву за Суперкубок, в АПЛ здобули 3 перемоги, нічию і двічі програли. Розгром "Барнслі" з рахунком 7:0 в Кубку Футбольної ліги серйозно сприймати не будемо.

Для керманича команди Еріка тен Хага гра з "Твенте" буде особливою. У цьому клубі він провів більшу частину своєї професійної футбольної кар'єри, а також розпочинав тренерську діяльність, очолювавши команду U17.

У середу через травми не гратимуть Лінделоф, Маласія, Шоу і Йоро. Під питанням Маунт - у нього проблеми з м'язами.

Твенте

Сезон 2023/24 "Твенте" завершив на 3-му місці. Ця позиція вивела клуб у Кваліфікацію Ліги чемпіонів, однак пройти в основний етап турніру не вдалося. Нідерландці поступилися за сумою двох матчів (4:5) австрійському "Зальцбургу", тому були змушені зайти у Лігу Європи. До речі, "Зальцбург" вийшов на київське "Динамо", ну а далі ви знаєте...

Чемпіонат "Твенте" розпочав двояко: ніби й непогано, а ніби й посередньо. За 6 матчів мають 3 перемоги, 2 нічиї та 2 поразки. Звісно, результат не видатний, але четверте місце посідають. Останнім часом команда має непогану форму - в останніх 2-х іграх забили 7 голів, не пропустивши жодного. Також доволі хорошим фактом перед поєдинком з МЮ є серія із 8-ми матчів поспіль із забитими м'ячами.

Щодо кадрів, то найближчу гру пропустять півзахисники Тага і, швидше за все, Саділек. В обох травми гомілок.

Останні 3 матчі

  • Останні 3 зустрічі Манчестер Юнайтед:

21.09. Кристал Пелес - Манчестер Юнайтед 0:0 (АПЛ)
17.09. Манчестер Юнайтед - Барнслі 7:0 (Кубок Футбольної ліги)
14.09. Саутгемптон - Манчестер Юнайтед 0:3 (АПЛ)

  • Останні 3 зустрічі Твенте:

22.09. Алмере Сіті - Твенте 0:5 (Ередивізі)
17.09. Твенте - Херенвен 2:0 (Ередивізі)
14.09. Твенте - Зволле 1:1 (Ередивізі)

  • Останні очні зустрічі:

не було взагалі

Ставки та коефіцієнти

Прогноз на матч Манчестер Юнайтед - Твенте від UA-Футбол

Певна річ, "Манчестер Юнайтед" на папері виглядає в рази сильнішим. Навіть під час нестабільності. Тим паче, гратимуть на рідному "Олд Траффорд". Очікуємо відкриту гру з достатньою кількістю голів. Наш прогноз - ТБ 2,5 з перемогою господарів.

Даний прогноз - тільки один з можливих варіантів розвитку подій; він не гарантує виграшу

Read Entire Article