Лупашко: То, что кричали некоторые одесские болельщики - это недопустимо, и не должно такого быть

3 weeks ago 14
ARTICLE AD BOX

По завершенні матчу 7-го туру УПЛ "Чорноморець" - "Карпати" головний тренер Львівської команди Владислав Лупашко провів традиційне спілкування з представниками ЗМІ на післяматчевій пресконференції.

- Перш за все хочу сказати ось що. Я розумію, що є багато різних людей і не можна ставитися до одеського вболівальника так, як я хочу сказати гостро. Але викрики деяких людей… Я вважаю, що пройшло трохи часу і країна об'єдналася. А те, що кричали деякі вболівальники – це неприпустимо, і не повинно такого бути. У нас багато регіонів в Україні й зараз усі вони є одним цілим, тож такого дозволяти не можна. Ми всі кричимо про расизм, але такі речі не кращі за расизм. Що стосується гри, то вона розділена на дві частини: до вилучення та після вилучення. До отримання червоної картки був повний контроль гри з нашого боку - як на м’ячі, так і без нього. Але трохи не вдавалась нам гра між ланками, на якій ми акцентували увагу. Можна сказати, що "Чорноморець" добре переміщався, і якщо були можливості віддавати передачі між ланками, то вони були небезпечними для втрат.

– Що змінилося в грі "Карпат" у порівнянні з матчем проти "Шахтаря"?

– Нічого не змінилося. Лише те, як діяв проти нас суперник. Ми кажемо про те, що ми намагаємось будувати гру, відштовхуючись від того, що наша гра не буде змінюватися залежно від суперника. Ми намагалися грати як сьогодні, так і у грі з "Шахтарем" першим номером, забирати м’яч і простір.

Read Entire Article