Лупашко – об игре первым номером против Шахтера: Кто-то будет это осуждать, говорить, что невозможно и не нужно это делать

1 month ago 17
ARTICLE AD BOX

Владислав Лупашко прокоментував результат зустрічі проти “гірників”.

“1-й тайм у багатьох моментах був непоганий, але на разі це наш рівень у плані того, що ти хочеш грати першим номером проти “Шахтаря”, намагаєшся контролювати м’яч та пресингувати.

Ми це спробували. Наш шлях такий, що ми повинні бути сміливими. Але розуміємо, що якщо не буде агресії, не буде спринтів, то цей пресинг дуже легко будуть долати такі команди, як “Шахтар”. Була б сьогодні проти нас інша команда – їм би важкувато давалося виходити".

"Якщо б ми сіли низько, то було би “Шахтарю” важкувато взламувати оборону. Ми на початку матчу непогано виглядали. Вважаю, що в 1-му таймі рахунок завеликий для того, що відбувалося на полі, і ми створювали моменти.

Трошки випав Бруніньо, але ми розуміємо, що немає часу його інтегрувати. Капітан був дійсно капітаном на полі. Повторюся, що навіть проти “Шахтаря” будемо намагатися грати першим номером".

"Можливо, хтось буде це засуджувати, можливо, будуть уболівальники і експерти казати, що неможливо й не потрібно це робити. Але ми хочемо змінити розуміння того, що дебютант УПЛ може намагатися грати першим номером проти “Шахтаря”. В контролі м’яча десь рівнозначні маємо цифри. Дотиків у штрафному майданчику також маємо приблизно рівну кількість. Але якість моментів, яку створював “Шахтар”, дуже відрізняється. Майстерність, з якою вони виходили з-під пресингу, – це вражає”, – заявив тренер.

Після цього матчу у “Карпат” 11 пропущених. Більше тільки в “Оболоні” (14).

Read Entire Article