Лига наций. Швейцария — Испания 1:4. Чемпиону не помешали 70 минут в меньшинстве

1 week ago 13
ARTICLE AD BOX

Іспанія під проливним дощем показала, чому саме ця збірна є чинним переможцем Ліги націй і чемпіоном Європи.

Феєричний характер, помножений на індивідуальний талант і якість футболу — ось що робить "Фурію" "Фурією".

Уже до 13-ї хвилини рахунок був 2:0 на її користь — це Ямаль придумав дві гольові атаки. У першій він навісив на голову Хоселу, у другій — вивів на ворота Ніко, і Фабіан Руїс добив м'яч у сітку.

Швейцарія, звісно, не здавалася, і між цими м'ячами забила свій, але ВАР скасував гол Омерагича через гру рукою.

8 - Spain players ???????? to be involved in the most goals with Luis de la Fuente in all comps:

11 - Lamine Yamal: 3G, 8A
8 - Joselu Mato: 6G, 2A
8 - Mikel Oyarzabal: 6G, 2A
8 - Dani Olmo: 6G, 2A
8 - Nico Williams: 3G, 5A
8 - FABIÁN RUIZ: 4 goals and 4 assists ????

Providential. pic.twitter.com/lV2tj04PMn

— OptaJose (@OptaJose) September 8, 2024

Справжній шанс змінити хід гри "Наті" отримали на 20-й хвилині, коли вилучення за фол останньої надії дістав Ле Норман. Ось тоді почалася спека! Ямаль намагався загасити її красивим проходом з ударом (відбив Кобель), але глобально йому не вдалося. Амдуні зі штрафного пробив у поперечину, чудово стріляв із середньої Варгас, і зрештою перед перервою Швейцарія таки забила — Амдуні допомогла скидка з ближньої штанги при кутовому.

Рахунок 2:1 і чисельна перевага, здавалося б, гарантують "Наті" шанси відігратися, і Амдуні навіть забив другий на 47-й хвилині, але знову включився ВАР — м'яч у польоті перетнув лінію поля.

Ну, а далі Іспанія на досвіді засушила гру — підкатами, фолами, повільними розіграшами, але після 50-ї хвилини Швейцарія ні секунди не грала у свій футбол.

Ба більше — у цьому сонному царстві, нав'язаному "Фурією", "Наті" розгубилися настільки, що після 75-ї хвилини пропустили дві контратаки, і матч для них завершився форменою катастрофою.

1 - Ferran Torres has become the first Spain ???????? player to both score and assist after coming off the bench in a Nations League game. Voracious. pic.twitter.com/inAW9RH4GX

— OptaJose (@OptaJose) September 8, 2024

Таким чином, хвалимо Іспанію, техніку Ямаля, вихід з лави Феррана, у якого 1+1 — тепер у таблиці в команди Луїса де ла Фуенте 4 очки. У Швейцарії залікових балів поки немає.

2-й тур Ліги націй. Лансі. "Стад де Женев"

Швейцарія - Іспанія - 1:4

Голи: Амдуні, 40 — Хоселу, 4, Фабіан Руїс, 13, 77, Ферран Торрес, 80

Швейцарія: Кобель - Вютріх, Аканджі, Рікардо Родрігес (Рідер, 62) - Омерагич, Фройлер, Закарія (Сьєрро, 62), Ебішер (Монтейро, 76) - Амдуні, Емболо (Дуа, 76), Варгас (Штеффен, 85)

Іспанія: Рая - Карвахаль, Ле Норман, Ляпорт, Грімальдо - Педрі (Вівіан, 28), Родрі (Субіменді, 59), Фабіан Руїс (Алейш Гарсія, 81) - Ямаль (Ферран Торрес, 46), Хоселу, Ніко Вільямс (Піно, 59)

Попередження: Варгас, 18, Фройлер, 52 — Ферран Торрес, 69, Карвахаль, 69

Вилучення: Ле Норман, 20

Read Entire Article