Лига 1. Ренн снова силен дома, первая победа Тулузы и первое очко Анже

6 days ago 6
ARTICLE AD BOX

Ліга 1. 4-й тур

Ренн, Роазон Парк

Ренн - Монпельє 3:0

Голи: Блас 24, Калімуендо 35, Гренбек 60

Ренн: Манданда, Сейду, Ву, Хатебур, Трюффер (Нагіда, 82), Матусіва (Джеймс, 89), Сантамарія, Ассіньон, Гренбек (Жота, 68), Блас (Камара, 82), Калімуендо (Гуірі, 68)

Монпельє: Лекомт, Сако, Саньян, Тшато (Шеннаї, 88), Джодіч, Файяд (Іссуфу, 67), Нжингула (Хазрі, 86), Кулібалі (Феррі, 67), Саваньє, Норден, Адамс


Тулуза, Муніципальний стадіон

Тулуза - Гавр 2:0

Голи: Бабіка 70, Гбохо 86


Нант, Божуар

Нант - Реймс 1:2

Голи: Гомес 28 - Мунеці 34, Накамура 90+1


Страсбур, Стад де ла Мено

Страсбур - Анже 1:1

Голи: Нанасі 31 - Дьєнг 62


Суттєво оновлений за літо "Ренн" знову довів свою залежність від підтримки рідних трибун. Підопічні Жульєна Стефана здобули другу поспіль розгромну перемогу на "Роазон Парк", розправившись із "Монпельє" рівно за годину. "Палладіни" прибули до Бретані з істотними кадровими втратами, але, судячи з гри, ловити їм цього вечора все одно було нічого.

"Ренн" почав з агресивних наступів флангами. Зліва буйну активність розвинув Гренбек, який грав одну з десяток. Праворуч латераль Ассіньон мінімум тричі за тайм небезпечно прострілював. Ці двоє й організували обидва взяття воріт до перерви. Після пасу Ассіньона Гренбек заробив стандарт у межі півкола перед штрафним. А Блас після дотику данського новачка красиво запустив у кут. Другий гол прийшов після подачі Ассіньона і крутого фінішингу головою у виконанні Калімуендо.

"Монпельє" відповідав лише активністю Саваньє. Тежі завдав єдиного небезпечного удару під поперечину воріт Манданда, також активно (і безуспішно) шукав передачами Адамса і якісно виконував стандарти. З останнього прийшов м'яч після перерви, але він був забитий з офсайду. "Ренн" відчув небезпеку і незабаром поставив крапку зусиллями Гренбека в контратаці. 3:0.

В інших матчах ігрового дня "Тулуза" здобула першу перемогу в сезоні проти "Гавра". "Тулуза" знову відчувала проблеми в атаці, але їм все ж таки вдалося добити суперника в останні 20 хвилин. Шаві Бабіка вийшов другим форвардом і тут же відплатив тренеру за сміливість забитим голом. А Гбохо зняв питання за 5 хвилин до кінця.

"Анже" набрав перший пункт після повернення, зумівши відігратися у Страсбурі. А японський дует вінгерів "Реймса" Накамура та Іто вирвали зовсім неочевидну перемогу на "Божуарі", де "канарки" Антуана Комбуаре провели сильний перший тайм і нічим не були гіршими після перерви.

Read Entire Article