ЛЕ. Тоттенхэм – Карабах 3:0. Даже вдесятером шпоры слишком сильны

3 weeks ago 14
ARTICLE AD BOX

Початок цього матчу був відкладений на 35 хвилин через "проблеми з тим, щоб добратись до стадіону". На офіційному сайті "шпор" не повідомили, чи це команда довго добиратиметься через інцидент в метро, де під поїзд потрапила людина, чи вболівальники не зможуть дійти до стадіону вчасно. Як би там не було, а гра розпочалась пізніше і варто відзначити, що розпочалась вона дуже цікавим чином.

Анґе Постекоґлу точно всерйоз сприймає "Карабах", адже стартовий склад на цю гру несильні відрзінявся від класичної основи, якщо мова не про оборону. Підопічні Гурбана Гурбанова отримали чудовий шанс створити сенсацію на 8-й хвилині.

А все через помилку від Раду Дреґушина, який потрапив під тиск з боку суперника, програв йому боротьбу і вирішив одразу піти на фол останньої надії. Абсолютно дурне рішення вже на старті матчу, за що він отримав червону картку. Увесь матч довелось грати у меншості і здавалось, що ось вона основа для ймовірної сенсації.

0. Навіть вдесятьох шпори занадто сильні - изображение 1

Проте все склалось трохи по-іншому. Незважаючи на те, що "шпори" грали у меншості, саме вони продовжували тримати м'яч у своїх ногах і диктувати всю гру. Тотальнаи перевага втілилась у швидкий забитий гол: перехоплення в центрі від Соланке і передача на Бреннана Джонсона, який одразу пробив у дальній кут воріт Кохальського. Легкі та невимушені 1:0.

Майже до кінця першого тайму ми не бачили азербайджанців в атаці, лиш під кінець вони нарешті нагадали, що взагалі присутні на полі, що у них є кількісна перевага і цим можна користуватись. Вбивчий момент втрати Жуніньйо, для кого все зробив Джафаркулієв. Правий оборонець з флангу виконав просто ідеальний простріл вздовж, де захисники втратили своїх суперників і Жуніньйо розстрілював ворота Вікаріо, але не влучив у площину.

Другий тайм розпочався невеличкою активністю з боку підопічних Курбана Курбанова, проте саме вони пропустили гол після стандарту, коли на дальній стійці круглого у ворота відправив Папе Матар Сарр. Ось так, вже 2:0 і це команда все ще у меншості.

У "Карабаху" був ідеальний шанс для того, щоб скоротити відставання: невтомний Джафаркулієв забіганням до штрафного майданчику заробив пенальті, але його не зміг реалізувати Байрамов, який пробив вище воріт. Надалі гості активно бомбардували штрафний майданчик "шпор", от тільки пробити Вікаріо не могли, дуже хороший матч у виконанні голкіпера "Тоттенгему".

0. Навіть вдесятьох шпори занадто сильні - изображение 2

Зате на 68-й хвилині Домінік Соланке відправив у ворота азербайджанських гостей третій гол. Пробивав Сон Хин Мін, відбив перед собою Кохальський, а на добиванні першим був саме Домінік, тому легкий гол для нього. Після цього стало чітко зрозуміло, що три очки підуть до лондонців, третій гол точно зняв усі питання.

Ось так, між командами настільки велика прірва, що навіть граючи вдесятьох "шпори" здобувають комфортну перемогу з окремими періодами тотальної домінації. Хлопці Гурбанова старались, створювали, але реалізація сильно підвела.

Ліга Європи, етап ліги, 1-й тур

Стадіон: "Тоттенгем Стедіум" (Лондон)

Головний суддя: Віллі Делажо (Франція)

"Тоттенгем" – "Карабах" 3:0

Голи: Джонсон (12), Сарр (53), Соланке (68)

*На 58-й хвилині Турал Байрамов нереалізував пенальті (промах)

"Тоттенгем": Вікаріо — Ґрей, Дреґушин, ван де Вен, Девіс — Сарр, Біссума (Бентанкур, 71), Берґвалл (Удоджи, 12) — Джонсон (Кулусевскі, 46), Соланке (Мур, 84), Сон (Вернер, 71)

"Карабах": Кохальський — Де Баррос, Мустафазаде, Хусейнов (Сілва, 79), Джафаркулієв — Роман (Л. Андраде, 67), П. Андраде — Байрамов (Аддай, 67), Бензія, Зубір (Янкович, 79) — Жуніньйо

Попередження: Джафаркулієв (23)

Вилучення: Дреґушин (8)

Read Entire Article