Кучер: В Лацио к Лиге Европы будут подходить более серьезнее, чем к чемпионату Италии

3 weeks ago 48
ARTICLE AD BOX

Колишній захисник "Шахтаря" та збірної України Олександр Кучер поділився думкою про матч "Динамо" з "Лаціо" у Лізі Європи, який відбудеться сьогодні та розпочнеться о 22:00.

- Я вважаю, що гра "Динамо" проти "Лаціо" буде цікавою, звичайно, що хочеться відкритого футболу та перемоги динамівців.

– Кияни цього сезону показали, що вміють трощити суперників у єврокубках. Але програли "Зальцбургу", який був сильнішим за попередніх суперників "Динамо". Якою буде гра проти "Лаціо", чи не буде розгрому в той чи інший бік?

- Важко прогнозувати, бо треба подивитися матч, перш за все, а потім говорити про розгром. Але розгрому точно не буде, тому що ми розуміємо, що італійці вміють грати від оборони, закриватися десь, грають на контратаках. Тож тут розгрому не буде. Ми знаємо, що "Динамо" теж зараз має дуже непоганий вигляд. Вони мають швидкі фланги попереду, прийшов Герреро, у центрі добре грають Піхальонок, Бражко, Буяльський, Шапаренко. Ротація велика, знаєте, у команді є на кожну позицію по два гравці. Тому по ходу матчу можна посилюватися, змінювати тактику, грати у двох нападаючих. Шовковський має багато варіантів, як зіграти цьому матчі.

- В останньому своєму поєдинку "Динамо" не змогло зламати оборону "Руху". Які проблеми у киян можуть бути у цьому матчі?

- Так, "Руху" вони не забили, але "Лаціо" не буде такою закритою командою, мені здається. У цьому матчі команда Шовковського матиме більше простору. Завдяки чому "Динамо" може зачепитися за позитивний результат? Їхня швидкість, є індивідуально сильні гравці, які можуть самі вирішити епізод – Піхальонок, Ярмоленко, Кабаєв, Герреро. Ці гравці самі можуть вирішувати епізоди, цим вони цінуються. Це дуже великий плюс для Динамо,

— Невпевненість "Лаціо" у чемпіонаті може перенестися на єврокубки чи це зовсім інший настрій?

- Тут буде інше настрій, це інші турніри, зараз змінили формати єврокубків, тож усім цікаво, що це таке. У "Лаціо" точно готуватимуться відповідальніше і підійдуть серйозніше до цього турніру, ніж до чемпіонату Італії. Звичайно, я не кажу, що в чемпіонаті вони погано готуються, але тут певний настрій віддаватиметься максимально і не шкодуватиме себе в таких матчах. Але я прогнозую перемогу "Динамо" з рахунком 2:0.

Read Entire Article